Samsung Galaxy S8: Η πρώτη φωτογραφία (;) και η ημερομηνία παρουσίασης (Φήμες)

13:15 6/1/2017 - Πηγή: myPhone
Έχουμε ακούσει τόσα πολλά για το νέο Samsung Galaxy S8 που ήδη σιγά-σιγά μπορούμε να διαμορφώσουμε ακόμη και την εξωτερική του εικόνα στο μυαλό μας, ωστόσο κάποιος «καλοπροαίρετος» χρήστης του διαδικτύου για να μας απαλλάξει από τις σκέψεις θέλησε να δημοσιεύσει μια υποτιθέμενη πρώτη φωτογραφία της επερχόμενης ναυαρχίδας των νοτιοκορεατών αναδεικνύοντας κάθε του κρυφό σημείο.

Προϊόν φαντασίας η συγκεκριμένη εικόνα ή πράγματι βλέπουμε για πρώτη φορά ανεπίσημα το νέο Galaxy S8; Είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες
ως προς την γνησιότητα της φωτογραφίας αυτής, ενδέχεται να είναι ακόμη και αποτέλεσμα photoshop με μια πλήρη παραμετροποίηση εικόνας από το Galaxy S7 Edge, ωστόσο μπαίνουμε στον πειρασμό να το εξετάσουμε και αυτό το νέο στοιχείο. Δείχνει πως θα έχει εξαιρετικά λεπτά bezels, κυρτή οθόνη και δεν θα υπάρχει μπροστά πλέον το γνωστό Home Button, όλα αυτά φυσικά ταιριάζουν με τις φήμες που έχουμε διαβάσει. Το screenshot πιθανόν απεικονίζει ένα υπο-μενού από συντομεύσεις εντολών μέσω συγκεκριμένων χειρονομιών και μάλλον βλέπουμε και το νέο Grace UX.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 236 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα