Samsung: Galaxy Note III με οθόνη 5.7 ιντσών;

17:40 28/8/2013 - Πηγή: myPhone
Μόνο μiα εβδομάδα έχει μείνει μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα-σταθμός για την Samsung καθώς η κορεάτικη εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει μια νέα ναυαρχίδα συσκευή στην έκθεση IFA 2013. Ο λόγος φυσικά για την τρίτης γενιάς συσκευή της σειράς Galaxy Note.
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα, προσπαθούσαν να μας πληροφορήσουν όσο το δυνατόν πιο έγκυρα για το μέγεθος της συσκευής. Συγκεκριμένα ήθελαν την οθόνη του Note III να είναι μεγέθους 5.5, 5.7, 5.9, 6.1 ή 6.3 ίντσες.

Η ιστοσελίδα ETrade Supply ισχυρίζεται ότι κατόρθωσε να έχει στα χέρια της ένα δείγμα της οθόνης της πολυαναμενόμενης συσκευής. Σύμφωνα με την ίδια, έπειτα από μια ακριβή μέτρηση του μεγέθους της, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό ανέρχεται στις 5.68 ίντσες. Παράλληλα, συγκρινόμενο με το Galaxy Note ΙΙ, ο σχεδιασμός της οθόνης του Note ΙΙΙ παρουσιάζει κάποιες εμφανείς διαφορές. Συγκεκριμένα, το σχήμα αυτής είναι περισσότερο σαν του Galaxy S4, το περιθώριο bezel μόλις στα 2.2 χιλιοστά, ενώ το συνολικό πάχος της δεν ξεπερνά τα 1.8 χιλιοστά.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 72 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα