Qualcomm: Ανακοίνωσε το νέο Snapdragon Wear 3100 chipset για wearables

17:23 11/9/2018 - Πηγή: myPhone
Χρονιά αναβάθμισης του wearable οικοσυστήματος φαίνεται πως είναι το 2018, με το Android Wear της Google να γίνεται Wear OS και το Gear brand της Samsung να αλλάζει πλέον σε Galaxy. Έτσι σειρά έχει η Qualcomm, που ανακοίνωσε πλέον την αναβαθμισμένη έκδοση της δικής της πρότασης,
και συγκεκριμένα το Snapdragon Wear 3100. Αποτελεί βέβαια απόγονο του 2100, και η σημαντικότερη βελτίωση αφορά την αυτονομία, που αυξάνεται κατά 4-12 ώρες, ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

Για παράδειγμα, ένα smartwatch με μπαταρία 450 mAh αναμένεται να έχει αυτονομία 15 ωρών, και μάλιστα με το GPS και τον αισθητήρα παλμών μονίμως ενεργοποιημένα. Αν τώρα το χρησιμοποιείτε ως ένα τυπικό ψηφιακό ρολόι, με τις «δυνατές» smart λειτουργίες απενεργοποιημένες, η αυτονομία αυξάνεται σε περίπου μία εβδομάδα. Αυτά τα δύο modes του Wear OS ονομάζονται Personalized Sports Experiences και Traditional Watch Mode αντίστοιχα. Τέλος, το Enhanced Ambient Mode συνεργάζεται με το SD Wear 3100 για να φέρει χαρακτηριστικά όπως live compilations και βελτιωμένη φωτεινότητα.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 118 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα