Nokia Ozo: Η είσοδος της εταιρείας και στην αγορά της εικονικής πραγματικότητας

10:57 3/8/2015 - Πηγή: myPhone
Όταν η Microsoft αγόραζε την Nokia το 2013, προέκυψαν και δικαιολογημένα θα λέγαμε, δυο μεγάλα ερωτήματα. Το πρώτο ήταν γιατί η Microsoft να θέλει να εξαγοράσει την Nokia, ερώτημα στο οποίο δεν πήραμε ποτέ μια πειστική απάντηση. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Microsoft κατέγραψε ζημίες της τάξεως
των $7.6 δις από το τμήμα της Nokia, ποσό μεγαλύτερο από αυτό της εξαγοράς. Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε τι θα απογίνει με το υπόλοιπο τμήμα.

Πριν από μερικές ημέρες, η Nokia ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το μέλλον, σε ειδικό event που είχε διοργανώσει στο Λος Άντζελες. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε το Ozo, μια προηγμένη και επόμενης γενιάς κάμερα για την λήψη ήχου και βίντεο 360 μοιρών. Τα σχέδια της Nokia για τη συσκευή αυτή θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιδιαιτέρως μεγαλεπήβολα και όχι άδικα. Συγκεκριμένα η εταιρεία στοχεύει το συγκεκριμένο μοντέλο να χρησιμοποιηθεί για γυρίσματα εικονικής πραγματικότητας στο Hollywood αλλά και στο διαφημιστικό τομέα και γενικότερα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Η επίσημη παρουσίασή της καθώς και η ανακοίνωση της τιμής της, έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 236 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα