Nέες πληροφορίες για τα Galaxy Note 5 και το διάδοχο του Note Edge (φήμες)

17:26 10/5/2015 - Πηγή: myPhone
Βρισκόμαστε σαφέστατα πολλούς μήνες μακριά από τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Note 5, όμως από πολύ νωρίς ήδη κάποια ειδησεογραφικά πρακτορεία του διαδικτύου μοιράζουν σχετικές φήμες και επιτρέπουν τη δημιουργία πρώτων σχολίων για το επόμενο high-end phablet.

Γίνεται ξεκάθαρο από την πρώτη κιόλας διαρροή ότι το Galaxy Note 5 θα κυκλοφορήσει αυστηρά και μόνο σε μία έκδοσή του. Αυτό το μοντέλο θα περιέχει οθόνη ανάλυσης είτε 4K, είτε QHD,
βασισμένη στην τεχνολογία Super AMOLED και φυσικά, θα φέρει τις γνώριμες πλέον «καμπύλες» στον εξωτερικό του σχεδιασμό. Το νέο phablet της Samsung, όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα χρησιμοποιεί το SoC Exynos 7422 υπό την κατασκευαστική επιμέλεια της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας, αν και ορισμένες μονάδες του δοκιμάζονται με ένα εντελώς νέο SoC, τον Exynos 7430, άρα ίσως να έχουμε μια αλλαγή σε αυτό. Μοιάζει όμως βασικά αδύνατο να είναι έτοιμο εγκαίρως το νέο αυτό SoC, ώστε να συμβαδίσει η παραγωγή του με την έναρξη του Note 5, οπότε πιθανότερο να δούμε τον Exynos 7422 με ελαφρώς βελτιωμένες ταχύτητες έναντι του 7420 που «φορέθηκε» στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 180 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα