Microsoft: Σταματά την υποστήριξη πολλών Lumia apps ενόψει των Windows 10 Mobile

15:13 7/9/2015 - Πηγή: myPhone
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη πολλών εφαρμογών για συσκευές Lumia στις 30 Οκτωβρίου 2015. Η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στη προσπάθεια να εκσυγχρονίσει περαιτέρω την φωτογραφική εμπειρία των χρηστών με τα Windows, ενόψει και της επικείμενης διάθεσης των Windows 10 Mobile. Οι εφαρμογές που
επηρεάζονται από τις αλλαγές είναι τα Lumia Storyteller, Lumia Beamer, Photobeamer, Lumia Refocus, Lumia Panorama και Video Uploader.

Τα Storyteller, Beamer, Refocus και Photobeamer δεν θα είναι πλέον λειτουργικά online και δεν θα έχουν την υποστήριξη της εταιρείας μέσω ενημερώσεων και αναβαθμίσεων μετά τις 30 Οκτωβρίου. Θα μπορείτε να προβάλλετε ό,τι έχετε δημιουργήσει με το Storyteller app, αλλά όχι διαδικτυακά. Η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες να αποθηκεύσουν όλα τα δεδομένα που επιθυμούν, τώρα που είναι εφικτή η διαδικτυακή πρόσβαση, καθώς μετά το τέλος της προαναφερθείσας ημερομηνίας, κάτι τέτοιο θα είναι αδύνατον. Τέλος να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές Lumia Panorama και Video Uploader θα είναι διαδικτυακά λειτουργικές αλλά δεν θα λάβουν περισσότερες ενημερώσεις.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 200 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα