Microsoft: Ετοιμάζει το Lumia 1030, ως διάδοχο του Nokia Lumia 1020; (Φήμες)

19:16 3/7/2015 - Πηγή: myPhone
Τον διάδοχο του Nokia Lumia 1020 φαίνεται πως θέλει να δημιουργήσει η Microsoft, και από την Γαλλία δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από το μπροστινό πάνελ που λέγεται ότι ανήκει στο επερχόμενο Microsoft Lumia 1030. Μπορεί το mobile τμήμα
της Nokia να ανήκει πλέον στην Microsoft, όμως οι Αμερικάνοι δεν φαίνεται να έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία στην στρατηγική τους σε ότι έχει να κάνει με τις συσκευές Lumia.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, για το άμεσο μέλλον ετοιμάζονται δύο high-end συσκευές που θα αποτελέσουν διαδόχους του Lumia 930, και αναφερόμαστε φυσικά στα Lumia 940 και 940XL. Παράλληλα, και μετά τις τελευταίες διαρροές, πλέον είναι φανερό πώς πρέπει να περιμένουμε και το Lumia 1030. Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα o @OnLeaks, φαίνεται το panel της οθόνης, πάνω στο οποίο είναι γραμμένο το όνομα της συσκευής. Φαίνονται επίσης και οι εγκοπές δίπλα στο ακουστικό της φωτογραφικής κάμερας. Κάτι άλλο που αποκαλύπτεται είναι ότι πάνω στο δεξιά μέρος είναι το λογότυπο της Verizon, άρα υποδηλώνεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία κινητής θα έχει στον κατάλογό της το εν λόγω μοντέλο.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 197 λέξεις
Keywords
Αναζητήσεις
lumia 1030
Τυχαία Θέματα