Legion: Τo gaming phone της Lenovo έρχεται τον Ιούλιο!

19:33 12/6/2020 - Πηγή: myPhone
Ύστερα από μια σειρά από leaks που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, η Lenovo επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο της smartphone μέσα στον επόμενο μήνα. Το Lenovo Legion πρόκειται να ξετρελάνει τους fans του mobile gaming, οι οποίοι
αναζητούν το κάτι παραπάνω από μια mobile συσκευή, καθώς σε αυτό το ειδικό κοινό πάντοτε κάνουν click τα smartphones που είναι σε θέση να σηκώσουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά games.

Το Legion phone είναι σχεδιασμένο για να «παίζει» καλύτερα σε horizontal μορφή, ενώ θα διαθέτει pop-up selfie cameras, οι οποίες μάλιστα θα ακολουθούν το προαναφερθέν design. Στην καρδιά του θα βρίσκεται το Snapdragon 865 chipset της Qualcomm, το οποίο μάλιστα θα υποστηρίζει 5G δίκτυα. Σύμφωνα με τα reports των προηγούμενων μηνών, το Lenovo Legion θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 90W, διάφορα gamepad αξεσουάρ και ειδικό σύστημα ενεργής ψύξης, το οποίο θα βοηθάει ώστε το smartphone να παραμένει πάντοτε δροσερό παρά τα πολύωρα gaming sessions. Μάλιστα, η ίδια η Lenovo το τοποθετεί πολύ ψηλά σε επίπεδο επιδόσεων, αναφέροντας ότι θα σπάσει το φράγμα των 600.000 πόντων στο AnTuTu benchmarking utility. Χωρίς αμφιβολία, όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν την τεράστια δυναμική που έχει αυτή τη στιγμή η βιομηχανία του mobile gaming και το κοινό των gamers που δείχνει να υποστηρίζει ένθερμα τις συγκεκριμένες συσκευές.
Keywords
Τυχαία Θέματα