HTC Nexus 2016: Το design των δύο επερχόμενων συσκευών (φήμες)

12:13 7/7/2016 - Πηγή: myPhone
Μετά τα Nexus 6P και Nexus 5Χ που κυκλοφόρησαν το 2015, η Google ετοιμάζεται να παρουσιάσει δύο νέα Nexus αργότερα φέτος. Όπως έχει ήδη αναφερθεί οι επερχόμενες συσκευές είναι θα κατασκευαστούν από την HTC, υπό τις κωδικές ονομασίες Sailfish και Marlin. Οι συσκευές
αυτές αναμένεται να φέρουν οθόνες διαγωνίου 5 ίντσων και 5,5 ίντσων, αντίστοιχα, ίσως όμως, κατά τα άλλα να μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Το Android Police, βασιζόμενο σε πληροφορίες που πήρε από αξιόπιστη (όπως λέει) πηγή, δημιούργησε ένα render (το βλέπετε στην αρχή του άρθρου) στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται το design που θα έχουν τα φετινά Nexus smartphones. Τονίζει βέβαια ότι δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο render, αλλά ότι είναι καθαρά δικό τους ύστερα από την λεπτομερή ανάλυση που πήραν από την πηγή τους. Ως εκ τούτου, το τελικό σχέδιο των τηλεφώνων Nexus μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ή ίσως και σημαντικά σε ορισμένα σημεία από αυτό που βλέπετε εδώ. Επιπλέον, δεδομένου ότι η εικόνα είναι αναδημιουργία, ορισμένες λεπτομέρειες πιθανόν να είναι ελαφρώς ανακριβείς ή κατ 'εκτίμηση για λόγους ευκολίας και δημοσίευσης. Συγκεκριμένα:

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 406 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα