Google: Υποστηρίζει το Apple Watch, αναβαθμίζοντας την εφαρμογή ειδήσεων

16:15 14/5/2015 - Πηγή: myPhone
Η Google έχει αρχίσει να αναβαθμίζει τις εφαρμογές της για το Apple Watch και πρώτη απ’ όλες είναι η News & Weather. Δυστυχώς μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Gmail (ή Inbox), Search, Calendar, Hangouts και Google+, όμως η αρχή
έχει γίνει και η εφαρμογή των νέων της εταιρίας ταιριάζει ωραία στο καινούριο gadget της Apple. Οι σημειώσεις ενημέρωσης δε παρέχουν πολλές πληροφορίες, πέρα από την ανακοίνωση υποστήριξης του Apple Watch.

Όσον αφορά τις λειτουργίες που προσφέρονται, ο καιρός είναι… «απών». Για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο το τμήμα Νέων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στις ειδήσεις τις ημέρας με swipe. Με το digital crown μπορείτε να δείτε και κάποια συνοδευτική φωτογραφία, όμως δε προσφέρεται κάτι άλλο. Για την ακρίβεια, οι επικεφαλίδες των ειδήσεων είναι το μοναδικό feature που προσφέρεται στo Apple Watch. Παρατεταμένο πάτημα πάνω στην είδηση δε κάνει κάτι, όμως με το Force Touch μπορείτε να προσθέσετε κάποια είδηση στη λίστα ανάγνωσης του Safari.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 47 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα