Fingerprint Scanners: Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5s

13:14 8/4/2014 - Πηγή: myPhone
Μέσω βίντεο του iCrackUrDevice στο Youtube, είμαστε σε θέση να δούμε για πρώτη φορά τους fingerprint sensors των Samsung Galaxy S5 και iPhone 5s σε απ'ευθείας σύγκριση μεταξύ τους. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, που στην τρέχουσα γενιά ναυαρχίδων πρώτη υλοποίησε η Apple και ακολούθησε η Samsung
με το κορυφαίο Galaxy S-series smartphone, φαίνεται πως έχουν πολλά κοινά στοιχεία λειτουργίας, αλλά ταυτόχρονα πολλές διαφορές στην καθημερινή υιοθέτηση τους.

Κοινό τους σημείο, είναι πως μπορούν να δεχτούν περισσότερα από ένα δαχτυλικά αποτυπώματα, επιτρέποντας έτσι την χρήση τους είτε από πολλά πρόσωπα (για τα οποία φυσικά συναινεί ο κάτοχος), αλλά κι από όλα τα δάχτυλα του χρήστη. Ένα ακόμη κοινό σημείο, είναι η απαίτηση κωδικού ασφαλείας για κάθε ενέργεια που αφορά το Touch ID, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο ιδιωτικός χαρακτήρας της λειτουργίας. Σημαντική διαφορά τώρα, η χρήση του στην καθημερινότητα, μιας και στο Galaxy S5 το ξεκλείδωμα πρέπει να γίνεται με ακρίβεια θέσης, κάτι που στο 5s δεν ισχύει και ίσως δυσκολέψει τους χρήστες τις πρώτες μέρες χρήσης.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 58 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα