Elephone P2000 hands on @ myphone.gr

Μόνο αδιάφορους δεν μας άφησε η είδηση ότι το νέο οκταπύρηνο P2000 της Elephone έχει ξεπουλήσει σε όλη την Κίνα και η καθυστέρηση στον ανεφοδιασμό της αγοράς θα πάρει 2-3 βδομάδες ακόμα. Για μία ακόμα φορά όμως, είχαμε προβλέψει και η παραγγελία της συσκευής είχε γίνει 1 μήνα πριν, για να φτάσει στα χέρια μας, έγκαιρα για την συγκεκριμένη hands on παρουσίαση, που τόσο πολύ είχατε ζητήσει αρκετοί μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Η προσιτή οκταπύρηνη συσκευή κοστίζει μόλις 173$ στις σελίδες του To2C.com, που συνεχίζει να ανταποκρίνεται θετικά στις… παραγγελιές μας για παρουσιάσεις. Το Elephone
P2000 είναι αναμφίβολα μια από αυτές, εφοδιασμένο με το γνωστό MTK6592 8 Core SoC, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μία IPS οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720 pixels και όλα εκείνα τα καλούδια που χώρεσε η Google στην έκδοση 4.4.2 KitKat (παρακαλώ) του λειτουργικού της. Α ναι, μην το ξεχάσω, διαθέτει και αισθητήρα αναγνώρισης αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά, αλλά ΟΚ, δεν μπορώ να πω οτι είναι και το απαύγασμα της Κινεζικής τεχνολογίας εν πάσει περιπτώσει.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 36 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα