Apple: Έρχεται το «Find My AirPods» στο iOS 10.3

19:16 26/1/2017 - Πηγή: myPhone
Θέλετε να ελαχιστοποιηθεί στο έπακρο ο κίνδυνος του να χάσετε ένα από τα ολοκαίνουργια AirPods σας; Η Apple θα πραγματοποιήσει αυτή την ευχή σας, καθώς η ομάδα προγραμματιστών της εργάζεται πυρετωδώς ώστε να προσφέρει υποστήριξη των Airpods στην εφαρμογή «Find My iPhone», κάτι που λέγεται πως θα γίνει με την κυκλοφορία του iOS 10.3.

Την είδηση αυτή διαδίδει η Wall Street Journal και όπως αναφέρθηκε, μέσω της εφαρμογής, οι κάτοχοι των Airpods θα μπορούν να δουν την τρέχουσα
ή την τελευταία γνωστή θέση των ακουστικών τους, (αν και φαίνεται πως η Apple θα το αποφασίζει αυτό, βάσει της τελευταίας θέσης της θήκης και όχι των μεμονωμένων ακουστικών). Μάλιστα παρέχεται τόση ακρίβεια θέσης όση χρειάζεται για να καθορίσετε αν τα έχετε αφήσει στο χώρο εργασίας σας, στο σπίτι ή στην κοντινή καφετέρια, όχι όμως και να σας υποδείξει σε ποιο χώρο του σπιτιού βρίσκονται. Για την λειτουργία του Find My AirPods, που θα σας επιτρέψει να βρείτε εύκολα τα ασύρματα ακουστικά που έχουν εξαφανιστεί, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει το Bluetooth του iPhone και να βρίσκεστε σε εμβέλεια 5-6 μέτρων,έτσι τα χαμένα ακουστικά θα εμφανιστούν στον χάρτη.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 81 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα