100 ευρώ φθηνότερα τα νέα MateBook D14 και D15 της Huawei!

10:57 17/3/2020 - Πηγή: myPhone
Εργασία εξ αποστάσεως; Διαθέτοντας μια κορυφαία γκάμα προϊόντων και λύσεων για τον εργαζόμενο που θέλει ή πρέπει να δουλεύει από το σπίτι με άνεση και ασφάλεια, η HUAWEI σας βοηθά να προσαρμοστείτε άμεσα και έγκαιρα στις νέες απαιτήσεις της εργασιακής καθημερινότητας με τα νέα της laptop. Τα νέα Huawei
MateBook D14 και MateBook D15 θα πωλούνται με έκπτωση 100 ευρώ από όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών στα οποία είναι διαθέσιμα!

Με επίκεντρο πάντοτε τον καταναλωτή και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του, η HUAWEI, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της αποτελούν αξιόπιστη λύση κάθε στιγμή που οι συνθήκες απαιτούν ευελιξία και προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις, όσο ιδιαίτερες και αν είναι αυτές, προκειμένου ο καταναλωτής να είναι πάντα εφοδιασμένος με τα εργαλεία που χρειάζεται για να κάνει την καθημερινότητά του πιο εύκολη. Έτσι και τώρα, σε μία περίοδο που η τηλεργασία κρίνεται απαραίτητη, ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει στα χέρια του ένα προϊόν εύχρηστο, σύγχρονο, προηγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών και υψηλών επιδόσεων. Επομένως, από σήμερα 16 Μαρτίου και έως τις 19 Απριλίου οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν τα νέα laptop της Huawei με έκπτωση 100 ευρώ σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών στα οποία είναι διαθέσιμα. Όσοι, λοιπόν, αναζητάτε νέο αξιόπιστο φορητό υπολογιστή, μη χάσετε τη μοναδική προσφορά να αποκτήσετε ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, τα νέα laptop της Huawei MateBook D Series, με έκπτωση 100 ευρώ!

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 240 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα