Υποχρεωτική η υποβολή εφαρμογών με Retina γραφικά και υποστήριξη για το iPhone 5 από την 1η Μαΐου

H Apple ενημερώνει τους developers ότι από την 1η Μαΐου δεν θα γίνονται πλέον δεκτές εφαρμογές ή αναβαθμίσεις εφαρμογών που χρησιμοποιούν UDIDs, μοναδικοί αριθμοί που αντιπροσωπεύουν ουσιαστικά κάθε συσκευή. Αντί αυτού οι developers μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νέα Vendor ή Advertising Identifiers που παρουσιάστηκαν με το iOS 6. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ.

Ταυτόχρονα,

οι developers θα πρέπει να υποστηρίζουν με τις νέες εφαρμογές τους ή αναβαθμίσεις τη Retina οθόνη (επιτέλους!) ενώ συγκεκριμένα οι iPhone εφαρμογές θα πρέπει να είναι συμβατές με την οθόνη 4 ιντσών του iPhone 5. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ.

Συστήνεται σε όλους τους Έλληνες developers να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις της Apple και να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους με υποστήριξη Retina γραφικών και του iPhone 5.

Υποχρεωτική η υποβολή εφαρμογών με Retina γραφικά και υποστήριξη για το iPhone 5 από την 1η Μαΐου

Σχετικά άρθρα:

H PayPal προσφέρει νέο SDK για την ενσωμάτωση πληρωμών απευθείας σε εφαρμογές [Developers]Αναβαθμίστηκε το Google Maps SDK για το iOS [Developers]iPad Mini 2 με Retina οθόνη ανάλυσης 2048×1536 pixels στα 324ppi (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα