Το Amazing Alex αποκτάει δωρεάν εκδόσεις!

Η Rovio συνεχίζει να μας εκπλήσσει καθώς λίγες ώρες μετά την κίνηση της να διαθέσει δωρεάν τα Angry Birds Rio και Angry Birds Rio HD, ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο δωρεάν εκδόσεων του Amazing Alex!

Το physics puzzle

game της Rovio, κυκλοφόρησε μέσα στον Ιούλιο σε δύο εκδόσεις μία για iPhone/iPod touch και μία για iPad και παρόλο το θόρυβο που δημιούργησε, δεν κατάφερε ποτέ να αγγίξει την επιτυχία της σειράς Angry Birds.

Η κίνηση της Rovio να κυκλοφορήσει το Amazing Alex σε δωρεάν εκδόσεις (με διαφημίσεις) θυμίζει το πλάνο που ακολουθούν οι περισσότερες εταιρείες στο Google Play, όπου τα games συνηθίζεται να διατίθενται δωρεάν (με διαφημίσεις), και ενδέχεται να σηματοδοτεί μία αλλαγή στην στρατηγική της εταιρείας.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις του Amazing Alex είναι πλέον οι εξής:

Amazing Alex free (iPhone/iPod touch): Δωρεάν με διαφημίσειςAmazing Alex HD free (iPad): Δωρεάν με διαφημίσειςAmazing Alex (iPhone/iPod touch) με τιμή 0,79€Amazing Alex HD (iPad) με τιμή 2,39€

Το Amazing Alex αποκτάει δωρεάν εκδόσεις!

Σχετικά άρθρα:

Η προσφορά της ημέρας που δεν πρέπει να χάσετε! Angry Birds Rio, εντελώς δωρεάν!Όλα τα παιχνίδια της Rovio για το iPad σε προσφορά στα 0.89€Amazing Athens: Ο πρώτος επίσημος τουριστικός οδηγός της Αθήνας
Keywords
Αναζητήσεις
dorean ekdosis
Τυχαία Θέματα