Σύντομα υποστήριξη για φωνητική αναζήτηση στον Chrome για iOS

H Google ανακοίνωσε επίσημα μέσω του επίσημου ιστολογίου της ότι ο Chrome για iOS [iTunes link] πρόκειται να λάβει σύντομα τη δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης στο omnibox στα πλαίσια του Google Now. Όπως βλέπετε και στην εικόνα θα μπορείτε να πατάτε το μικρόφωνο και να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση με τη φωνή σας χωρίς να χρειάζεται

να πληκτρολογήσετε κάτι. Το Google Now είναι ήδη διαθέσιμο στην desktop έκδοση του Chrome.

Η αναβάθμιση θα περιέχει ακόμα αρκετές βελτιώσεις στην ταχύτητα φόρτωσης σελίδων χρησιμοποιώντας πιο αποδοτικά το cache όταν το δίκτυο είναι αργό. Επίσης, για τους developers κυρίως, η Google τονίζει την ύπαρξη του url scheme με x-callback-url που η εφαρμογή υποστηρίζει ήδη αρκετό καιρό αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία επιλέγει να το διαφημίσει τώρα. Με αυτό θα μπορείτε να στέλνετε links στον Chrome και να επιστρέφετε στην εφαρμογή σας με ένα μόνο tap.

[via Google]

Σύντομα υποστήριξη για φωνητική αναζήτηση στον Chrome για iOS

Σχετικά άρθρα:

Chrome 26, αναβάθμιση με υποστήριξη fullscreen και printingΥποστήριξη για άνοιγμα συνδέσμων σε Chrome, YouTube και Google Maps στην τελευταία αναβάθμιση του GmailGoogle Maps: Διαθέσιμη η πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση και στην Ελλάδα!
Keywords
Τυχαία Θέματα