Πως να θέσετε sleep timer (χρονοδιακόπτη) στη Μουσική στο iPhone

Μία αρκετά χρήσιμη λειτουργία σε όσους αρέσκονται να ακούνε μουσική στο iPhone τους είναι το sleep timer, δηλαδή η δυνατότητα να θέσεις ένα χρονικό διάστημα στο τέλος του οποίου η μουσική θα σταματήσει αυτόματα. Δυστυχώς, η εφαρμογή Μουσική στο iPhone δεν προσφέρει εγγενώς μια τέτοια υποστήριξη αλλά υπάρχει ένας τρόπος στο iOS.

Έστω,

λοιπόν, ότι έχετε ξεκινήσει την αναπαραγωγή μουσικής. Επόμενο βήμα είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Ρολόι και να πάτε στην καρτέλα Χρονοδιακόπτης. Εδώ είναι που μπορείτε να ρυθμίσετε την χρονική διάρκεια (ώρες:λεπτά) για το sleep timer, όπως εσείς επιθυμείτε. Επιλέξτε τώρα το μενού ‘Με τη λήξη’ και στη λίστα τικάρετε την τελευταία επιλογή ‘Διακοπή αναπαραγωγής’. Επιβεβαιώστε πατώντας το ‘Ρύθμιση’ πάνω δεξιά και ξεκινήστε το sleep timer με το ‘Έναρξη’.

Να σημειώσουμε ότι η παραπάνω μέθοδος παρόλο που λειτουργεί άψογα με τον ενσωματωμένο player του iPhone ενδέχεται να μην είναι συμβατός με άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής.

Πως να θέσετε sleep timer (χρονοδιακόπτη) στη Μουσική στο iPhone

Σχετικά άρθρα:

Νέα εφαρμογή για την ανακάλυψη μουσικής από το Twitter (;)YourTube: Αποθηκεύστε βίντεο (ή μόνο την μουσική αυτών), από το YouTube απευθείας στην συσκευή σαςiOS 6.1.1: Διαθέσιμη για το iPhone 4S
Keywords
Τυχαία Θέματα