iPod touch με οθόνη 4″ και επεξεργαστή Α5, iPad mini και νέο iPad τον Σεπτέμβρη (;)

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities που κατά καιρούς έχει δώσει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με αναβαθμίσεις προϊόντων της Apple αναφέρει σήμερα ότι η Apple θα αναβαθμίσει το iPod touch το προσεχές Φθινόπωρο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία in-cell στην οθόνη (που φημολογείται και για το νέο iPhone). Η γιαπωνέζικη ιστοσελίδα Macotakara έρχεται να συμπληρώσει τον Kuo αναφέροντας ότι το νέο iPod touch

θα διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, θα βασίζεται όσον αφορά το hardware στο iPhone 4S αλλά θα διαθέτει διαφορετική αλουμινένια πλάτη αντί για γυαλί καθώς και μία τρύπα στο κάτω μέρος της πλάτης (πέρα από την κάμερα) που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς θα κάνει.

Εκτός, όμως, από αυτά ο Kuo αναφέρθηκε και στο νέο iPhone, το οποίο αναμένει να κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτέμβρη σημειώνοντας, ωστόσο, ότι εξαιτίας του χαμηλού ρυθμού παραγωγής των in-cell οθονών και των θηκών η αύξηση στις διαθέσιμες συσκευές θα είναι πολύ μικρή σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο. Σχετικά με το iPad ο Kuo αναμένει το φημολογούμενο iPad mini να κυκλοφορήσει αργά τον Σεπτέμβριο με πωλήσεις 1.8 εκατομμύριων κομματιών για το μικρό διάστημα που η συσκευή θα πωλείται για το τρίτο τρίμηνο του 2012 αλλά ξεπερνώντας τα 13 εκατομμύρια το επόμενο τρίμηνο.

Επίσης, ο Kuo θεωρεί ότι η Apple θα τροποποιήσει το εσωτερικό του iPad περίπου την ίδια περίοδο κάνοντας μικρές αλλαγές για να αντιμετωπίσει τα θερμικά θεματάκια της συσκευής και να μειώσει το κόστος. Οι αλλαγές αυτές θα είναι καθαρά εσωτερικές χωρίς καμία αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση.

Σχολιασμός στο forum

[via MacRumors 1,2]

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsiPod touch με οθόνη 4″ και επεξεργαστή Α5, iPad mini και νέο iPad τον Σεπτέμβρη (;)

Keywords
Τυχαία Θέματα