iPhoneHellas Deals: Μεμβράνη προστασίας stickiskinz™ για iPhone 4/4S και iPhone 5 με 11,90€ και δωρεάν μεταφορικά!

Οι αναγνώστες του iPhoneHellas.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές σε αξεσουάρ και gadgets που αφορούν τις αγαπημένες τους iOS συσκευές: iPhone, iPad και iPod

touch! Κάθε εβδομάδα, μία μοναδική προσφορά σας περιμένει!

Η προσφορά της εβδομάδας:

Μεμβράνη προστασίας stickiskinz™ στα 11,90€ από 14,95€ και με δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας!

Η μεμβράνη προστασίας (screenprotector) stickiskinz™ είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο στην Ελλάδα έτσι ώστε να προσφέρει ισχυρή προστασία από γρατζουνιές και γδαρσίματα επάνω στις οθόνες αφής των smartphones.

Ταυτόχρονα μετατρέπει τη συσκευή σου σε ένα μικρό έργο τέχνης δίνοντάς σου την δυνατότητα να διαλέξεις το skin που σου ταιριάζει από μια τεράστια ποικιλία εικαστικών σχεδίων που εκφράζουν εσένα προσωπικά!

Περισσότερα για την προσφορά, εδώ: iPhoneHellas Deals

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsiPhoneHellas Deals: Μεμβράνη προστασίας stickiskinz™ για iPhone 4/4S και iPhone 5 με 11,90€ και δωρεάν μεταφορικά!

Σχετικά άρθρα:

iPhoneHellas Deals: SGP Case Neo Hybrid EX Slim Metal Slate for iPhone 5/5S μόνο με 21€iPhoneHellas Deals: Οι απόλυτες θήκες προστασίας της Lifeproof για iPhone 4/4S και 5 σε τιμή έκπληξη!Nova, ένα ασύρματο flash για καλύτερες φωτογραφίες στο iPhone [Kickstarter]
Keywords
Τυχαία Θέματα