iPhone 5S τον Ιούνιο σε νέα χρώματα, NFC και 128GB, iPhone 6 με οθόνη 4.8″, επεξεργαστή Α7 και χωρίς home button (;)

O Peter Misek, αναλυτής της Jefferies, σε σημείωμά του αναφέρει ότι η νέα μεγάλη αναβάθμιση στο iPhone της Apple, το οποίο ονομάζει iPhone 6, κυκλοφορεί ήδη σε μορφή prototype στα χέρια ορισμένων ανθρώπων και διαθέτει τεράστια οθόνη. Συγκεκριμένα, η οθόνη του είναι διαστάσεων 4.8 ιντσών με τεχνολογία Retina και IGZO, νέο επεξεργαστή Α7 με τέσσερις πυρήνες

και νέο σχεδιασμό χωρίς home button.

Εκτός από αυτά, όμως, ο Misek προβλέπει ότι το επόμενο iPhone της Apple, iPhone 5S, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, επιστρέφοντας στον αρχικό κύκλο αναβαθμίσεων του iPhone που «έσπασε» με το iPhone 4S. Ακόμα, προβλέπει υποστήριξη NFC, καλύτερη μπαταρία, super HD κάμερα/οθόνη, χωρητικότητα μέχρι 128GB και διαθεσιμότητα σε 6 με 8 διαφορετικά χρώματα, όπως το τελευταίο iPod touch.

H επαναφορά στον αρχικό κύκλο κυκλοφορίας νέων iPhone δεν είναι κάτι που ακούμε για πρώτη φορά μιας και ο γνωστός και ανεξάρτητος αναλυτής Horace Dediu έχει δώσει μερικά πειστικά επιχειρήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι γεγονός ότι οι πωλήσεις του iPhone μειώθηκαν σημαντικά δύο τρίμηνα πριν την κυκλοφορία της συσκευής γιατί οι καταναλωτές γνώριζαν ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νεότερο μοντέλο. Επιταχύνοντας τον ρυθμό κυκλοφορίας η Apple μπορεί να γλιτώσει από αυτό το πρόβλημα.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά προβλέψεις ενός αναλυτή που βασίζονται στην παραγωγική διαδικασία. Είναι γνωστό ότι η Apple δοκιμάζει αρκετές πρωτότυπες συσκευές πριν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, οπότε όλα αυτά ακόμα και αν αληθεύουν δεν αποτελούν εγγύηση για τίποτα.

Σχολιασμός στο forum

[via BusinessInsider 1,2]

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsiPhone 5S τον Ιούνιο σε νέα χρώματα, NFC και 128GB, iPhone 6 με οθόνη 4.8″, επεξεργαστή Α7 και χωρίς home button (;)

Keywords
Τυχαία Θέματα