evasi0n, το δημοφιλέστερο jailbreak με σχεδόν 7 εκατομμύρια λήψεις

Σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά το evasi0n, το πρώτο untethered jailbreak του iOS 6 που πρόσφατα αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.2, πρόκειται για το δημοφιλέστερο jailbreak όλων των εποχών με σχεδόν επτά εκατομμύρια λήψεις από τη στιγμή που κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα μέσα σε πέντε μέρες. Ο Jay Freeman, ο

διαχειριστής του Cydia, απεκάλυψε στο Forbes ότι η εφαρμογή είχε λάβει επισκέψεις από 5.15 εκατομμύρια iPhones, 1.35 εκατομμύρια iPads και 400.000 iPod touches, τα οποία είχαν γίνει jailbreak με το evasi0n. O ίδιος τόνισε ότι το evasi0n έφερε στο Cydia πολύ περισσότερη κίνηση από οποιαδήποτε προηγούμενη κυκλοφορία εργαλείου jailbreak στο παρελθόν!

Για παράδειγμα, το jailbreakme του 2011 σημείωσε μόλις 1.4 εκατομμύρια λήψεις στις πρώτες εννιά μέρες της διαθεσιμότητάς του και αυτό σύμφωνα με τον Freeman οφείλεται στο γεγονός ότι το jailbreak για το iOS 6 χρειάστηκε 136 μέρες ενώ για το iOS 5 μόλις, συγκριτικά, 98 μέρες. «Αυτό είναι που το έκανε τόσο σημαντικό το jailbreak. Ήταν τόσος καιρός και όλοι ανυπομονούσαμε για αυτό».

Μπορείτε να διαβάσετε, επίσης, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον τεχνικό άρθρο σχετικά με τα bugs που εκμεταλλεύεται το evasi0n για να πραγματοποιηθεί το jailbreak.

[via Forbes]

evasi0n, το δημοφιλέστερο jailbreak με σχεδόν 7 εκατομμύρια λήψεις

Σχετικά άρθρα:

[ΟΔΗΓΟΣ] evasi0n untethered jailbreak iOS 6.x για όλες τις συσκευές[ΟΔΗΓΟΣ] Από tethered σε untethered Jailbreak με το evasi0nevasi0n: Το jailbreak tool του iOS 6.x έρχεται αυτή την Κυριακή
Keywords
Τυχαία Θέματα