Έτσι θα είναι το iOS 7;

Ο Seth Weintraub του 9to5Mac μεταδίδει πως κατάφερε να δει μία early beta του iOS 7 και μας ενημερώνει σχετικά. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν screenshots λόγο της ύπαρξης watermarks που μπορούν να οδηγήσουν την Apple στην πηγή που είναι υπεύθυνη για την διαρροή, με δυσάρεστες για αυτήν συνέπειες.

Τι είδε λοιπόν ο Weintraub;

Το font που χρησιμοποιείται στο iOS7 φαίνεται πως είναι το Helvetica Neue Ultra Light, όπως είδαμε και στα banners
του WWDC 2013.Οι μπάρες σήματος έχουν αντικατασταθεί με 5 βούλες οι οποίες αλλάζουν από άσπρο σε γκρι χρώμα ανάλογα με το σήμαΥπάρχουν 2 χρωματικά θέματα για τις περισσότερες εφαρμογές (ένα “μαύρο” και ένα “λευκό”) τα οποία ενδέχεται να χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού (!?). Στο “μαύρο theme” το πληκτρολόγιο είναι μαύρο και οι χαρακτήρες γκρι, ενώ στο “λευκό theme” το πληκτρολόγιο είναι γκρι και οι χαρακτήρες λευκοί.Το dock χάνει την γνώριμη εικόνα του και αντικαταστείται από μία διάφανη γραμμή.

Η εικόνα που ακολουθεί αποτελεί μία προσπάθεια αναπαράστασης των εικονιδίων του iOS 7, σύμφωνα με τα όσα είδε ο Seth Weintraub:

Συνοψίζοντας τα όσα αναφέρει πως είδε ο Weintraub σας αφήνουμε με ένα mock-up του iOS 7:

Update: Ένα ακόμα mock-up του επερχόμενου iOS 7, από τον Gharbi Wassim

Πιστεύετε πως θα επαληθευτούν οι πληροφορίες ή περιμένετε κάτι διαφορετικό από το iOS 7; Το σχόλιο σας στο forum.

Μείνετε συντονισμένοι στο iPhoneHellas και στις 20:00 θα λυθούν όλες σας οι απορίες, σε ένα LIVE με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Έτσι θα είναι το iOS 7;

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα