Έρχεται το Untethered Jailbreak του iOS 6.1.3;

Ο nikosgnr του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει για μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη που αφορά το Untethered Jailbreak του iOS 6.1.3. Πριν βιαστείτε να αναφωνήσετε με χαρά “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!” διαβάστε προσεκτικά τα όσα ακολουθούν:

Πρόκειται για έναν απο τους πιο γνωστούς Hacker με συμμετοχή

τόσο στο PS3 όσο και στο CameraConnector, Tweak που βρίσκουμε στο Cydia. Για όσους θυμούνται, ήταν αυτός που εργαζόταν πάνω σε ένα tool για Downgrade απο iOS 6 σε iOS 5 με χρήση των SHSH.

O winocm, περι αυτού ο λόγος, έχει έτοιμο ήδη στη συσκευή του, ένα iPhone 4 όπως αναφέρει, το Untethered JB της 6.1.3. Όμως, μιας και πρόκειται για προσθήκη στο ήδη Semi Tethered JB λόγω limera1n Exploit θα αφορά μονο συσκευές μέχρι και Α4 (iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 4G).

Να ξεκαθαρίσουμε ότι, η όλη διαδικασία, αφορά μόνο την 6.1.3, μιας και για προηγούμενα iOS υπάρχει ήδη το evasi0n. Επίσης καμία συμβατότητα με iOS 7. Όπως αναφέρει και ο ίδιος είμαστε ακόμη στην αρχή χωρίς να μπορεί να προβλέψει το πότε τελικά θα έχουμε τη διάθεση του. Μέχρι τότε, αναμένουμε..

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsΈρχεται το Untethered Jailbreak του iOS 6.1.3;

Σχετικά άρθρα:

Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη του Joshua Hill aka p0sixninja για τους φίλους του Jailbreak; Μήπως ένα νέο BootROM exploit;iOS 7 Jailbreak teaser από τον Ryan PetrichΤο iOS 7 beta 4 επιβεβαιώνει πως το επόμενο iPhone θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων!
Keywords
Τυχαία Θέματα