Tim Cook, Jony Ive και Craig Federighi μιλούν για το «φθηνό» iPhone

To Bloomberg δημοσίευσε σήμερα συνέντευξη με τους Tim Cook, Jony Ive και Craig Federighi, το τρίο των «ηγετών» αυτή τη στιγμή στην Apple, μιλώντας για την πορεία της εταιρείας, τον ανταγωνισμό αλλά και για το μέλλον.

«Συμβαίνει σε κάθε αγορά που έχω δει», σχολιάζει ο Cook για την άνοδο των συσκευών χαμηλού κόστους απαντώντας στα media που βιάστηκαν να βαφτίσουν

το iPhone 5C ως «το iPhone των φτωχών» κυνηγώντας τα page views χωρίς φυσικά η Apple να έχει υποσχεθεί ποτέ κάτι τέτοιο. «Συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα ηλεκτρονικής, από κάμερες σε PCs σε tablets σε τηλέφωνα. Δεν μπορώ να σκεφτώ μία αγορά ηλεκτρονικών συσκευών στην οποία δεν συμβαίνει. Υπάρχει πάντα ένα μεγάλο κομμάτι σκουπιδιών στην αγορά. Δεν είμαστε σε αυτό».

«Δεν είχαμε ποτέ στόχο να πουλήσουμε ένα φθηνό τηλέφωνο», αναφέρει ο Cook. «Ο κύριος στόχος μας είναι να πουλήσουμε ένα σπουδαίο τηλέφωνο και να προσφέρουμε μια σπουδαία εμπειρία χρήσης, και βρήκαμε έναν τρόπο να το κάνουμε με φθηνότερο κόστος», σχολιάζει ο Cook για την διαφορά $100 μεταξύ iPhone 5C και iPhone 5S.

Συνέχεια στο MacUser.gr

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsTim Cook, Jony Ive και Craig Federighi μιλούν για το «φθηνό» iPhone

Σχετικά άρθρα:

Η Apple ανακοινώνει εκδήλωση για το νέο iPhone στις 10 ΣεπτεμβρίουΜείωση στον ρυθμό ανάπτυξης για το iPhone στις πωλήσεις smartphones το δεύτερο τρίμηνο του 2013Κυκλοφόρησε η τέταρτη beta του iOS 7 για τους developers
Keywords
Τυχαία Θέματα