Impossible Instant Lab, η συσκευή που μετατρέπει το iPhone σε φωτογραφική μηχανή Polaroid [Video]

Ένα ακόμη ενδιαφέρον προϊόν για iPhone έκανε την εμφάνιση του στο Kickstarter για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την ευκολία των ψηφιακών φωτογραφιών με τη γοητεία και τη διαχρονικότητα των αναλογικών. Η συσκευή ονομάζεται Impossible Instant Lab και εκτυπώνει εύκολα και γρήγορα τις ψηφιακές φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με το iPhone σας.

Η λειτουργία της είναι απλή: Κατεβάζετε

την εφαρμογή Instant Lab και επιλέγετε τη φωτογραφία που θέλετε να εκτυπώσετε. Τοποθετείτε το iPhone στην ειδική υποδοχή (με την οθόνη να κοιτά προς τα κάτω), ανοίγετε συρταρωτά το κλείστρο μέχρι να δείτε την φωτεινή ένδειξη και στη συνέχεια το κλείνετε, πατάτε το κουμπί και περιμένετε την εκτύπωση της φωτογραφίας σας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν το Impossible Instant Lab από εδώ μιας και το project έχει καταφέρει ήδη να ξεπεράσει κατά πολύ το στόχο των $250.000 ($339.801). Δείτε τη συσκευή σε δράση στο παρακάτω video:

Σχολιασμός στο forum.

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsImpossible Instant Lab, η συσκευή που μετατρέπει το iPhone σε φωτογραφική μηχανή Polaroid [Video]

Keywords
Τυχαία Θέματα