H Apple καταλαμβάνει το 84.3% στην χρήση Internet με το iPad

Η τελευταία έκθεση της Chitika στην αγορά των tablet συσκευών επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την αντίληψη ότι παρόλο που οι πωλήσεις Android συσκευών είναι περισσότερες η χρήση τους είναι αρκετά περιορισμένη. Συγκεκριμένα, το μερίδιο της Apple στην χρήση Internet σε tablet συσκευές στις ΗΠΑ

και Καναδά αυξήθηκε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες τον τελευταίο μήνα καταλαμβάνοντας το 84.3 τοις εκατό τον Ιούνιο του 2013 – το υψηλότερο ποσοστό από την αρχή του έτους. Στην δεύτερη θέση βρίσκονται τα Kindle Fire της Amazon και η σειρά Galaxy της Samsung.

Ξεκάθαρα η Apple κυριαρχεί στην αγορά. Το προηγούμενο τρίμηνο η εταιρεία ανέφερε 14.6 εκατομμύρια πωλήσεις iPad απογοητεύοντας εν μέρει τους αναλυτές που παρατήρησαν μείωση σε σχέση με τα 17 εκατομμύρια της αντίστοιχης περσινής περιόδου ξεχνώντας, βέβαια, ότι εκείνη την περίοδο είχε μόλις κυκλοφορήσει το iPad 3. Μόλις, χτες, η Google ανακοίνωσε την δεύτερη έκδοση του Nexus 7, την «απάντηση» στο iPad mini, με λειτουργικό Android 4.3 που φιλοδοξεί να αποτελέσει ισχυρό παίκτη στην αγορά.

[via Chitika]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsH Apple καταλαμβάνει το 84.3% στην χρήση Internet με το iPad

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα