Το ομορφότερο tweak για το iPhone σας. Σύντομα κοντά σας…

Ο Ηλίας Λιμνέος ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με ένα tweak που φέρνει στη ζωή τα όσα οραματίστηκε ο André Luis Moreira. Ας κάνουμε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα για όσους δεν θυμούνται το εμπνευσμένο concept του ALM:

Ο André Luis Moreira μας παρουσιάζει το iOS 7 όπως αυτός το φαντάστηκε. Με διακόπτες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης των βασικών επιλογών (QuickSettings με υποστήριξη Pull-to-refresh), με πλήρη προεπισκόπηση των εφαρμογών που τρέχουν στο προσκήνιο και πολλές ακόμα προσθήκες που αλλάζουν ριζικά τον τρόπο εμφάνισης και πρόσβασης των ρυθμίσεων

του λειτουργικού.

Σύμφωνα λοιπόν με χτεσινό tweet του Ηλία Λιμνέου, το tweak στο οποίο εργάζεται για την υλοποίηση του concept του André Luis Moreira προχωράει με καλούς ρυθμούς:


Here’s my progress on@almanimation‘s concept: youtube.com/watch?v=2xP91i…. I added SBSettings toggles support and moved on quiet a bit:)

— Elias Limneos (@limneos) March 7, 2013

Στο κρίσιμο ερώτημα περί κατανάλωσης πόρων – ένα πρόβλημα που αρκετοί χρήστες αντιμετώπισαν με το δημοφιλές tweak Auxo – ο developer απαντάει:


@iceage_2609 πολύ χαλαρό είναι το tweak. Και στο 3GS μου δουλεύει άψογα.

— Elias Limneos (@limneos) March 7, 2013

Αναμένουμε να το δούμε στο Cydia και να το δοκιμάσουμε στις συσκευές μας! Kudos @limneos

Το ομορφότερο tweak για το iPhone σας. Σύντομα κοντά σας…

Σχετικά άρθρα:

Το iOS 7 όπως το φαντάστηκε ο André Luis MoreiraCallerID Greece: Δείτε ποιος σας καλεί στο iPhone (ακόμα και αν δεν έχετε αποθηκευμένη την επαφή)iCleaner: Το Cydia tweak που «καθαρίζει» για εσάς
Keywords
Τυχαία Θέματα