Βραβείο στην Cosmos Business Systems

Η Cosmos Business Systems Βραβεύεται και για το 2012 από την Hewlett-Packard ως “Top PPS HW Business Contributor – Partner”.


Με την διάκριση για την εξαιρετική απόδοση κατά το 2012 ως TOP PPS HW Business Contributor – Partner, στον τομέα των Υπολογιστών και Εκτυπωτικών Συστημάτων βράβευσε η Hewlett-Packard Hellas

την Cosmos Business Systems, κατά την ετήσια εκδήλωση των συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens Hotel την Τετάρτη 31.10.2012. Η Cosmos διακρίθηκε μεταξύ των συνεργατών της Hewlett-Packard, από πλευράς όγκου πωλήσεων, της σημαντικής αύξησης της απόδοσης της, αλλά και της επένδυσης σε τεχνογνωσία.


Η Cosmos Business Systems ως HP Gold Preferred Partner, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς συνεργάτες της Hewlett-Packard, στην κατηγορία των Pc’s, Notebooks, Servers, Storage, Networking, Printers, Plotters, Peripherals, ενώ παράλληλα είναι HP Service ΟΝΕ EXPERT των προϊόντων αυτών με εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο (Authorized Service Partner) για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Cosmos επενδύει ιδιαίτερα στην συνεργασία αυτή, τόσο από πλευράς πωλήσεων και marketing, όσο και από πλευράς εξειδίκευσης και εκπαίδευσης των τεχνικών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο όπου λειτούργησε πρόσφατα η θυγατρική της εταιρεία.


Κατά την βράβευση , ο Πρόεδρος της Cosmos Business Systems Κος Δημήτρης Δάφνης δήλωσε: «Οι συνεχείς βραβεύσεις της Cosmos από την Hewlett-Packard αποτελούν την αναγνώριση των επενδύσεων και της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται αυτά τα χρόνια με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, σε μια περίοδο που η αγορά βιώνει μια σημαντική συρρίκνωση, σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε το 2012 και η Cosmos θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και το «δύσκολο» 2013, βασιζόμενοι στην ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες της Hewlett-Packard που μειώνουν το κόστος και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας.»


Η Cosmos Business Systems AEBE, συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς.


Ο κύκλος εργασιών της το 2011 ανήλθε στα 17,1 εκ € και απευθύνεται σε μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.


Η Cosmos Business Systems συμπληρώνει το 2012, 25 χρόνια λειτουργίας.


Keywords
Αναζητήσεις
δημητρης δαφνης cosmos, δημητρης δαφνης
Τυχαία Θέματα