Βιωματικά σεμινάρια στα Public

Public εγκαινιάζουν μία σειρά βιωματικών σεμιναρίων για γονείς και παιδιά με το πρώτο από αυτά να έχει ως θέμα: «Η αυτοεκτίμηση στη ζωή μας: αξία & ορισμός».


Τα καταστήματα Public (www.public.gr), στο πλαίσιο των παιδικών εκδηλώσεων που θα φιλοξενεί ο χώρος εκδηλώσεων κάθε Σάββατο, εγκαινιάζουν μία σειρά βιωματικών σεμιναρίων αυτοεκτίμησης

για γονείς και παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, με στόχο να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο που κρύβουν μέσα τους, να τονώσουν την αυτοεκτίμησή τους και κατ’ επέκταση να βελτιώσουν κάθε πτυχή της ζωής τους.


Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 12.00, στη νέα αίθουσα εκδηλώσεων στα Public Συντάγματος, θα βρίσκονται μαζί μας η προσωποκεντρική σύμβουλος και ειδική παιδαγωγός, Λέλα Καλογεράκη και η προσωποκεντρική συμβουλευτική ψυχολόγος Αγγελική Κουρή, συντονίζοντας το βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Η ΑΥΤΟ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ: Είμαστε, αυτό που νιώθουμε για τον εαυτό μας». Ελάτε να ανακαλύψουμε τον ορισμό της αυτοεκτίμησης και να βελτιώσουμε το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας, επηρεάζοντας τον τρόπο που βιώνουμε όλες τις πτυχές της ζωής μας: το πώς λειτουργούμε στο σχολείο, στη δουλειά, στην επικοινωνία μας με τους άλλους ή ακόμα και με μας τους ίδιους. Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο http://www.public.gr/biomatiko-ergastirio και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής. Ο αριθμός των θέσεων στο σεμινάριο είναι περιορισμένος.


Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε 3 συναντήσεις, διάρκειας 1,5 ώρας ενώ για την πιο σφαιρική κατανόηση του κειμένου προτείνεται συμμετοχή και στις 3 συναντήσεις, αν και υπάρχει δυνατότητα μεμονωμένης παρακολούθησης. H επιμέρους θεματολογία ανά συνάντηση είναι η εξής:


Ημερομηνίες:
12/10 η αυτοεκτίμηση στη ζωή μας: αξία & ορισμός
19/10 αυτογνωσία & αυτοεκτίμηση
02/11 άνευ όρων αποδοχή & αυτοεκτίμηση


Keywords
Τυχαία Θέματα