Το πρώτο TweetChat για το ελληνικό κοινό

Η φαρμακευτική Boehringer Ingelheim θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014, από τις 16:00 μέχρι 17:00, το πρώτο TweetChat στην Ελλάδα, για την Κολπική Μαρμαρυγή.


Η ενέργεια αυτή λαμβάνει χώρα στα πλαίσια του Συνεδρίου Pulse and Cardio Electrics 13-15 Ιουνίου

2014.


Το TweetChat αποτελεί μια live online συζήτηση μέσω Twitter, βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο hashtag (keyword) και διενεργείται μέσα από σύντομα μηνύματα (tweets) μεταξύ των συμμετεχόντων.


Στο συγκεκριμένο TweetChat #AfibGR, το ευρύ κοινό, οι επαγγελματίες υγείας και οι δημοσιογράφοι υγείας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν online για την κολπική μαρμαρυγή, η οποία αποτελεί την πιο συνηθισμένη συνεχή διαταραχή του καρδιακού ρυθμού1 και ευθύνεται για αύξηση του κινδύνου εμφάνισης ισχαιμικών εγκεφαλικών επεισοδίων2-3. Στη συζήτηση αυτή θα αναλυθεί η έγκαιρη διάγνωση της νόσου, η ποιότητα ζωής των ασθενών και οι νέες εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό. Επίσημος καλεσμένος του TweetChat είναι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, Καθηγητής, κ. Παναγιώτης Βάρδας.


Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο TweetChat, μπορούν να συνδεθούν μέσω του συνδέσμου http://twubs.com/AfibGR ή να ακολουθήσουν την επίσημη σελίδα της Boehringer Ingelheim Ελλάς στο Twitter (https://twitter.com/boehringergr).


Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το hashtag #AfibGR, προκειμένου να θέσουν τις ερωτήσεις τους και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το θέμα. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην online συζήτηση είναι να διαθέτουν ή να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Twitter.


Keywords
Τυχαία Θέματα