Το Ericsson IT Roadshow στην Αθήνα

Η Ericsson παρουσιάζει το όραμά της για το μετασχηματισμό του IT για Παρόχους Τηλεπικοινωνιών, Ραδιοτηλεοπτικούς Φορείς, Δημόσια Διοίκηση, Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας και Φορείς Δημόσιας Ασφάλειας και Προστασίας.


Έχοντας αναγνωριστεί ως νούμερο ένα παγκοσμίως σε λύσεις OSS/BSS, Υπηρεσίες ΤΠΕ και Media Delivery & IPTV,

η Ericsson επιδεικνύει τις τελευταίες λύσεις και υπηρεσίες IT του χαρτοφυλακίου της και πως αυτές μετασχηματίζουν τους κλάδους της οικονομίας μας


Καθώς πανίσχυρες κινητές συσκευές, υπολογιστές με ευρυζωνικές συνδέσεις, αισθητήρες, μεγάλοι όγκοι δεδομένων και η ανάλυση αυτών, και cloud-based υπηρεσίες μεταμορφώνουν τον κλάδο των ΤΠΕ, επιταχύνοντας την καινοτομία και μεταβάλλοντας ριζικά τα επιχειρηματικά μοντέλα, ο μετασχηματισμός του IT επηρεάζει όλους τους κλάδους της οικονομίας και την ίδια την κοινωνία.


Η Gartner προβλέπει ότι η παγκόσμια αγορά IT θα αυξηθεί κατά 20% μέχρι το 2017.*


Σε αυτό το πλαίσιο η Ericsson οργανώνει το IT Roadshow, μια σειρά παρουσιάσεων και demos στην περιοχή της Μεσογείου, η οποία αυτή την εβδομάδα λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ericsson παρουσιάζει το όραμά της για το μετασχηματισμό του IT που λαμβάνει χώρα σε όλες τους κλάδους. Κορυφαίοι ειδικοί της εταιρείας από όλο τον κόσμο θα επιδείξουν τις τελευταίες λύσεις και υπηρεσίες IT και TV της Ericsson, όπως Cloud Management, πώς η αξιοποίηση των Big Data σε συνδυασμό με τα Marketing Analytics συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, καθώς και τις μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα της τηλεόρασης.


«Στην καρδιά κάθε κλάδου πρέπει να βρίσκεται η προσφορά μιας εξαιρετικής εμπειρίας στον πελάτη και πλέον αυτό διευκολύνεται από τη σύγκλιση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, μέσω της Ευρυζωνικότητας, του Mobility και της Τεχνολογίας Νέφους», δήλωσε ο Maurizio De Dominicis, Head of Customer Unit South East Europe. Και καταλήγει: «Η Ericsson βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και πρωτοστατεί στο μετασχηματισμό του IT οποίος αυτή τη στιγμή σαρώνει όλους τους κλάδους της οικονομίας. Ο συνδυασμός της εκτενούς εμπειρίας σε ΙΤ, Δίκτυα και Υπηρεσίες με υψηλές δεξιότητες Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής δημιουργεί ένα ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εταιρία μας».
Με το 50% της παγκόσμιας διακίνησης δεδομένων LTE να διέρχεται από τα δίκτυά της και διαχειριζόμενη περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, η Ericsson είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των υποδομών και υπηρεσιών ΤΠΕ.


Όσον αφορά το χαρτοφυλάκιο IT της εταιρείας, η Ericsson κατατάσσεται πρώτη σε OSS/BSS, Media Delivery & IPTV, καθώς και υπηρεσίες ΤΠΕ. Στον τομέα του OSS/BSS, δύο δισεκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες Χρεώσεων και Τιμολόγησης και περισσότερα από τετρακόσια εκατομμύρια χρήστες τις πλατφόρμες IT της εταιρείας.
Αυτή η τεχνογνωσία επιτρέπει στην Ericsson να υποστηρίζει αποτελεσματικά τόσο τηλεπικοινωνιακούς φορείς όσο και CIOs από διάφορους κλάδους, στην πορεία προς το μετασχηματισμό του IT, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, όπως η τεχνολογία cloud, η διαχείριση big data και marketing analytics, το γραφείο του μέλλοντος, το συνδεδεμένο αυτοκίνητο, οι λύσεις έξυπνων μετρητών ενέργειας κ.α.


Keywords
Τυχαία Θέματα