Το CRN βραβεύει το EMC VNXe

Η EMC ανακοίνωσε ότι οι συντάκτες του CRN απένειμαν στις λύσεις VNXe unified storage το βραβείο για το “Προϊόν της Χρονιάς 2011” στην κατηγορία storage.

Τα βραβεία, τα οποία απονέμονται για τρίτη χρονιά, αναγνωρίζουν τα πιο εντυπωσιακά νέα προϊόντα της χρονιάς, σε σχέση με την τεχνολογική τους καινοτομία, αλλά και τις ευκαιρίες που ανοίγουν στις εταιρείες πληροφορικής να δημιουργήσουν επιπλέον έσοδα και μεγαλύτερα κέρδη.


Για

τη φετινή απονομή, οι συντάκτες του CRN συνεργάστηκαν με τους δοκιμαστές του Κέντρου Δοκιμών του περιοδικού (CRN Test Center), προκειμένου να αξιολογήσουν σωστά τις τελευταίες αφίξεις στην αγορά του ΙΤ. Οι κριτές αφού εξέτασαν εκατοντάδες νέα, καινοτόμα προϊόντα, κατέληξαν στη λίστα εκείνων που προσθέτουν σημαντική αξία στην τελική λύση, και ταυτόχρονα δημιουργούν έντονη αίσθηση στην κοινότητα των εταιρειών πληροφορικής.


Το CRN επέλεξε το VNXe, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου συνεργατών Velocity Solution Provider της EMC, ως το προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία storage, αναγνωρίζοντας ότι ο πρωτοποριακός του σχεδιασμός προσφέρει το πιο απλό, το πιο αποδοτικό και το πιο προσιτό σύστημα ενοποιημένης αποθήκευσης στον κόσμο, ιδανικό να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους. Tο VNXe είναι το αποτέλεσμα πολυετών προσπαθειών για την ανάπτυξη ενός προϊόντος για εκείνους που έχουν ανάγκη μια οικονομική λύση αποθήκευσης δεδομένων, με προηγμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά. Με εισαγωγική τιμή κάτω από τα $10.000 δολάρια (ΗΠΑ), περιορισμένες φυσικές διαστάσεις, απλό και ευέλικτο περιβάλλον διαχείρισης, και σχεδιασμό που υποστηρίζει εγγενώς πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα επικοινωνίας, το VNXe αποτελεί την ιδανική λύση consolidation/virtualization storage για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και γενικότερα για οργανισμούς που αναζητούν απλές, αποδοτικές και εύχρηστες λύσεις χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη στελεχών, εξειδικευμένων στις τεχνολογίες storage.


Η αναγνώριση αυτή αποτελεί την πιο πρόσφατη από μια σειρά διακρίσεις που έλαβε η EMC received μέσα στο 2011. Πιο συγκεκριμένα, πέντε στελέχη της EMC μπήκαν στη λίστα του CRN με τα κορυφαία στελέχη της αγοράς (Top Channel Executives List), το σύστημα ενοποιημένης αποθήκευσης EMC VNXe κέρδισε το βραβείο CRN’s 2011 Tech Innovator στην κατηγορία storage, ενώ η EMC αναδείχτηκε από το CRN “Εταιρεία της Χρονιάς 2011” σε τρεις κατηγορίες – Network Storage για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Network Storage για μεγάλους οργανισμούς και λύσεις Backup & Recovery. Αξίζει να σημειωθεί ότι η EMC συμπεριλαμβάνεται φέτος για πρώτη στην κατηγορία των μικρών και μεσαίων συστημάτων (SMB Network Storage), γεγονός που συνδέεται άμεσα με την παρουσίαση των προϊόντων VNXe τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και με την επιτυχημένη στρατηγική διείσδυσης στη συγκεκριμένη αγορά. Τέλος, το βρετανικό CRN UK απένειμε στην EMC τον τίτλο “Storage Vendor” της Χρονιάς 2011.


Keywords
Τυχαία Θέματα