Το 5ο Google Science Fair ξεκινά!

Η επιστήμη είναι παρατήρηση και πειραματισμός. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Google Science Fair 2015 που καλεί όλους για πέμπτη χρονιά τους μαθητές – «επιστήμονες» να υποβάλλουν συμμετοχή και να κερδίσουν διάφορα βραβεία.

Σε συνεργασία με το LEGO Education, το National Geographic,

το Scientific American και το Virgin Galactic, το 5o Google Science Fair καλεί όλους τους νεαρούς ερευνητές, εξερευνητές, δημιουργούς, τεχνολόγους και εφευρέτες να δοκιμάσουν κάτι φιλόδοξο.

Μέχρι τις 18 Μαΐου, μαθητές από όλο τον κόσμο ηλικίας 13-18 χρονών μπορούν να υποβάλλουν έργα στο διαδίκτυο από όλους τους επιστημονικούς τομείς, από βιολογία έως επιστήμη υπολογιστών και ανθρωπολογία ή οποιοδήποτε άλλο πεδίο. Τα βραβεία περιλαμβάνουν υποτροφίες και σχολικές επιχορηγήσεις αξίας 100.000$ από το Scientific American και την Google, μια εκστρατεία του National Geographic στα νησιά Γκαλαπάγκος, μια επίσκεψη στα γραφεία των σχεδιαστών της LEGO στη Δανία καθώς και μια ξενάγηση στο νέο διαστημόπλοιο της Virgin Galactic στο κέντρο Mojave Air and Spaceport.

Φέτος παρουσιάζουν ένα βραβείο αναγνώρισης ενός παιδαγωγού που εμπνέει, καθώς και ένα βραβείο Community Impact Award, το οποίο θα απονεμηθεί στο έργο που θα αντιμετωπίζει ένα περιβαλλοντικό ή ένα ιατρικό πρόβλημα.

Οι φακοί χρειάζονται μπαταρίες αλλά η Ann Makosinski δοκίμασε τη θερμότητα του χεριού της. Ο παππούς του Kenneth Shinozuka ξυπνούσε το βράδυ και περιπλανιόταν στο σπίτι μέχρι που ο Kenneth δημιούργησε έναν αισθητήρα, τον οποίο μπορούσε να φοράει πάνω του ο παππούς. Η παροχή ηλεκτρισμού ήταν πάντοτε ασταθής στο χωριό της στην Ινδία. Μέχρι που η Harine Ravichandran δοκίμασε να φτιάξει ένα διαφορετικό είδος ρυθμιστή τάσης. Οι προηγούμενοι νικητές του Science Fair μάς έχουν εκπλήξει με τις ιδέες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα