Συνεργασία της Real Consulting με την Tableau

Η Real Consulting, μία από τις σημαντικότερες εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Tableau.

Η συνεργασία θα επιτρέψει στους πελάτες της Real Consulting να υιοθετήσουν προηγμένες πρακτικές ανάλυσης και οπτικοποίησης δεδομένων που επηρεάζουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις και επιτρέπουν την αναγνώριση ευκαιριών για βιώσιμη

ανάπτυξη.

«Τα δεδομένα αποτελούν πλέον, στρατηγικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση. Η συλλογή δεδομένων, η μετατροπή τους σε πληροφορίες, η οργάνωση και η εξαγωγή γνώσης είναι η πρόκληση την οποία καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε. Προσθέτοντας τις λύσεις της Tableu στο χαρτοφυλάκιο μας, θα επιτρέψουμε στους πελάτες μας να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν θα είχαν σκεφτεί προηγουμένως, χρησιμοποιώντας την κορυφαία πλατφόρμα visual analytics που λειτουργεί με τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι. Αυτός είναι και ο ορισμός του πραγματικού self–service analytics «, σχολίασε ο κ. Αργύρης Καρατράντος, Διευθυντής Business Analytics στην Real Consulting.

Η Tableau αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των visual analytics και μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας, της σύγχρονης προσέγγισης και της φιλοσοφίας της, προσφέρει γρήγορη ανάλυση, οπτικοποίηση και rapid–fire business intelligence που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 54.000 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων παγκοσμίως επιχειρήσεων.

Η Real Consulting εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια προσφέρει στους πελάτες της επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα μέσω των καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής. Έχοντας υλοποιήσει μερικά από τα πιο σύνθετα, μεγάλης κλίμακας και απαιτητικά έργα στην Ελλάδα, η Real Consulting δεσμεύεται να καθοδηγήσει τους πελάτες της στην πορεία της καινοτομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού υιοθετώντας λύσεις αιχμής και δίνοντας έμφαση στις τεχνολογίες Real-Time Business, ΙοΤ και Omni Channel Experience & Insights.

Keywords
Τυχαία Θέματα