E-learning από την Data Communication

To Πανεπιστήμιο Πειραιώς και η Data Communication συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία τους σε προγράμματα εξ” αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) με νέες διδακτικές ενότητες και ανανεωμένη ύλη.


Κατά την πρώτη χρονιά της συνεργασίας σημαντικός αριθμός φοιτητών παρακολούθησε το πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης στα Οικονομικά των Καταναλωτών, Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Σημαντικό τμήμα της εκπαίδευσης είναι οι εφαρμογές Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων, καθώς επίσης οι λογιστικές και εμπορικές εφαρμογές της Data Communication που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία. Η εκπαίδευση στις παραπάνω εφαρμογές αποτελεί τμήμα της διδασκόμενης ύλης της ενότητας Εφαρμοσμένες Γνώσεις στην Αγορά και στοχεύει στην προετοιμασία των σπουδαστών ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τις εφαρμογές της Data Communication στα πλαίσια της επαγγελματικής τους δραστηριοποίησης.


Η επιτυχημένη συμμετοχή σε on line εξετάσεις οδηγεί τους σπουδαστές στη λήψη Πιστοποίησης από το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τον Οκτώβριο ξεκινά ο 5ος κύκλος σπουδών. Η προθεσμία εγγραφών λήγει στις 11 Οκτωβρίου.


Keywords
Τυχαία Θέματα