Συνεργασία Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών και της διαΝΕΟσις

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει με τη διαΝΕΟσις συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της εφαρμογής του online ερωτηματολογίου για την έρευνα «Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες».

Τα αποτελέσματα της έρευνας της διαΝΕΟσις που έχει ξεκινήσει από το 2015, με στόχο να αποτυπώσει τις αξίες και τις πεποιθήσεις των Ελλήνων πολιτών, συλλέχθηκαν και σύμφωνα με αυτά δημιουργήθηκε το online ερωτηματολόγιο. Τα αποτελέσματα του «Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες», που θα επαναλαμβάνεται

κάθε χρόνο, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Η εφαρμογή του online ερωτηματολογίου, που υλοποιήθηκε από συνεργάτες του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), είναι Ανοιχτού Λογισμικού και ο κώδικας είναι διαθέσιμος στο https://github.com/eellak/public-opinion-questionnaire.

Σε αυτό το ερωτηματολόγιο μπορείτε, απαντώντας μερικές από τις ερωτήσεις της έρευνας, να διαπιστώσετε πόσο κοντά βρίσκονται οι απόψεις σας με των υπόλοιπων Ελλήνων. Στο τέλος, ανάλογα με το πώς έχετε απαντήσει, η εφαρμογή προσπαθεί να μαντέψει σε ποια κατηγορία (ηλικιακή, πληθυσμιακή κ.α.) ανήκετε. Η συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμη και η εφαρμογή δεν αποθηκεύει κανένα προσωπικό στοιχείο. Στην περίπτωση που αφήσετε το email σας για να ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο αργότερα, αυτό αποθηκεύεται προσωρινά, χωρίς να συσχετίζεται με τις απαντήσεις σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα