Συνεργασία εκπαιδευτικού χαρακτήρα

Μία συνεργασία εκπαιδευτικού χαρακτήρα ανακοίνωσαν το μη-κερδοσκοπικό ινστιτούτο τεχνολογίας ΑΙΤ και η Direction Εκδοτικός Οργανισμός.


Πιο συγκεκριμένα, η ενίσχυση της αγοράς μέσω κορυφαίων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται σε καίριες ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων είναι ο στόχος πίσω από την συνεργασία του μη-κερδοσκοπικού ινστιτούτου τεχνολογίας ΑΙΤ και της Direction Εκδοτικός Οργανισμός A.E. Οι δυο καταξιωμένοι οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν άμεσα στην αγορά της εκπαίδευσης,

εστιάζοντας στην παρούσα φάση, στους τομείς του λιανεμπορίου και της εφοδιαστικής αλυσίδας.


Η Direction με την 20ετή εμπειρία στην κάλυψη των δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, είναι σε θέση να εντοπίζει και να καταγράφει έγκαιρα τις ανάγκες των εταιρειών και των στελεχών τους και κατά συνέπεια και αυτών της εκπαίδευσης τους, προτείνοντας δυναμικά και απόλυτα στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Το ΑΙΤ, έχοντας πολυάριθμες διεθνείς συνεργασίες με περισσότερα από 100 κορυφαία πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και εταιρείες της Ευρώπης και της Αμερικής (Harvard, Columbia, Imperial, Oracle, Cisco, κλπ) και με διεθνώς διακεκριμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, είναι σε θέση να σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα απόλυτα βασισμένα σε επικαιροποιημένη επιστημονική έρευνα και να διασφαλίζει καταξιωμένους εισηγητές από όλον τον κόσμο.


Το 1ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Η συνεργασία ξεκινά με το εντατικό 2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Σύγχρονες Τάσεις και Προκλήσεις για τις Επιχειρήσεις Λιανικής” που προτείνει λύσεις στην πληθώρα των ζητημάτων και προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι Retailers και οι Προμηθευτές τους. Εισηγητής είναι ο καθηγητής Μιχάλης Μπουρλάκης, κάτοχος της έδρας Supply Chain Management στο Brunel Business School (www.brunel.ac.uk/bbs) και διακεκριμένος σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών λιανεμπορίου, συμπεριλαμβανομένων και της John Lewis και του Βρετανικού Συμβουλίου Εμπορικών Κέντρων.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο www.ait.gr/retail


Keywords
Τυχαία Θέματα