Συνεργασία Ericsson-Omantel

H Omantel προετοιμάζει το δίκτυό της για την ταχέως αναπτυσσόμενη βάση πελατών της, για βελτιωμένη εμπειρία κινητής ευρυζωνικότητας


Η Omantel, πρωτοπόρος και ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός πάροχος υπηρεσιών στο Ομάν με περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια συνδρομητές, επέλεξε την Ericsson για την κατασκευή του δικτύου 4G/LTE και τη μετατροπή του Radio Access Network

(RAN) της Omantel.


Μέσα από την ανάπτυξη του 4G/LTE, η Omantel θα παρέχει στους πελάτες της μια ενισχυμένη εμπειρία κινητής ευρυζωνικότητας, προσφέροντας υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων και ταχύτερη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα νέων και καινοτόμων multimedia εφαρμογών, καθώς και υπηρεσίες δεδομένων με καλύτερη ανταπόκριση.


Ο Samy Ahmed Al Abdulqadir Ghassany, COO της Omantel, δήλωσε: «Το ιστορικό ρεκόρ της Ericsson στο LTE την καθιστά το καταλληλότερο θεμέλιο για να μας στηρίξει στην παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Είμαστε σίγουροι ότι, μέσα από αυτήν τη συνεργασία, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία στον τελικό χρήστη».


Η συμφωνία σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εταιρικής σχέσης που αφορά στις Υπηρεσίες Διαχείρισης μεταξύ των δύο εταιρειών, στην οποία η Ericsson θα εξασφαλίσει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και τη βελτίωση της ποιότητας του δικτύου της Omantel.


Ο Ray Hassan, Πρόεδρος της Ericsson για τις χώρες του Κόλπου, δήλωσε: «Η Omantel θα μπορεί να αναπτυχθεί ομαλά με ευελιξία λόγω LTE, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες της. Η συνεχής εξέλιξη της απόδοσης του δικτύου της Omantel θα αποδεικνύει τη δύναμη της συνεργασίας μας, καθώς επίσης και τη δέσμευση της Ericsson να αναπτύσσει υψηλής ποιότητας δίκτυα για τους πελάτες της που χρησιμοποιούν την τεχνολογία LTE της Ericsson. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη στρατηγική εταιρική μας σχέση με την Omantel για τη δημιουργία ενός προηγμένου ευρυζωνικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας στο Ομάν».


Η σχέση της Ericsson και της Omantel μετράει περισσότερο από 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​η Ericsson έχει συνεισφέρει προς την ανάπτυξη του κλάδου των τηλεπικοινωνιών στο Ομάν, της υλοποίησης μιας σειράς έργων, συμπεριλαμβανομένων τόσο των παραδοσιακών υπηρεσιών σταθερής όσο και της κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι επί του παρόντος η Ericsson είναι ο μοναδικός sole packet core προμηθευτής της Omantel για υπηρεσίες δεδομένων 2G και 3G.


Keywords
Τυχαία Θέματα