Συνεργασία Blue Technologies με Ericsson-LG

Η Blue Technologies ΙΚΕ και η Ericsson-LG Enterprise ανακοινώνουν συμφωνία συνεργασίας για τη διανομή των προϊόντων της Ericsson-LG Enterprise στην Ελλάδα.


Η συμφωνία προβλέπει ότι, η Blue Technologies θα προωθεί και θα διαθέτει στην Ελλάδα τα προϊόντα και τις λύσεις για τα επιχειρησιακά

συστήματα επικοινωνιών που σχεδιάζει και αναπτύσσει η εταιρεία Ericsson-LG. Η συμφωνία ακόμη παρέχει τη δυνατότητα στην Blue Technologies να επεκτείνει τις παρεχόμενες λύσεις προς τους συνεργάτες της ώστε οι ίδιοι να δημιουργήσουν τις δικές τους καινοτόμες λύσεις στον τομέα της τηλεφωνίας.


Το χαρτοφυλάκιο Ericsson-LG Enterprise περιλαμβάνει τηλεπικοινωνιακό κέντρο τεχνολογίας IP (IP PBX), μεγάλο αριθμό τερματικών διαφορετικής λειτουργικότητας, ασύρματα τερματικά DECT και τέλος μια σουίτα εξελιγμένου λογισμικού για την διαχείριση των επαφών.


«Μια τέτοια συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για εμάς», σχολίασε ο κ. Sam Bae, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων της Ericsson-LG Enterprise για την Ε.Ε., με αφορμή τη νέα συνεργασία. «Θεωρούμε», πρόσθεσε, «ότι η Blue Technologies ως διανομέας και με μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά των εταιρικών τηλεφωνικών κέντρων (PBXs), θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τηλεπικοινωνιακών προϊόντων στους Έλληνες συνεργάτες και πελάτες».


«Η υπογραφή του συμβολαίου με την Ericsson-LG Enterprise είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας να προσφέρουμε αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στις Ελληνικές επιχειρήσεις», σχολίασε ο κ. Κώστας Αντζουλίδης, Γενικός Διευθυντής της Blue Technologies. «Η προηγούμενη εμπειρία μας στο συγκεκριμένο τομέα», είπε, «έδειξε σημαντικό ενδιαφέρον των συνεργατών μας για τέτοιες λύσεις. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Ericsson-LG Enterprise καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής αγοράς και εκτιμούμε ότι τα προϊόντα αυτά θα παρουσιάσουν μεγάλη ζήτηση από πελάτες και συνεργάτες μας, στο τομέα των μικρομεσαίων αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων».


Keywords
Τυχαία Θέματα