Συνεργασία Canon Materialise για τους 3D εκτυπωτές

Η Canon ενισχύει την παρουσία της στο χώρο των τρισδιάστατων εκτυπώσεων, μέσω της στρατηγικής της συνεργασίας με την Materialise

Η Canon Europe, παγκόσμια ηγέτιδα στις λύσεις απεικόνισης, ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Materialise

NV (NASDAQ; MTLS), η οποία είναι πρωτοπόρος πάροχος των λύσεων software Additive Manufacturing (AM), καθώς και υπηρεσιών τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, οι υπάρχοντες, αλλά και οι υποψήφιοι πελάτες στην Ευρώπη, θα έχουν πρόσβαση στο Materialise Magics, ένα ειδικό software, σχεδιασμένο για να βοηθά τους χρήστες σε κάθε τους βήμα, κατά τις εργασίες τους, είτε αυτές αφορούν AM ή 3D εκτύπωση.

Το Materialise Magics διαθέτει ένα προσαρμοζόμενο και διαισθητικό περιβάλλον χρήσης, προσφέροντας έξυπνη και ευέλικτη προεργασία δεδομένων, η οποία βελτιώνει τις εργασίες των πελατών, που αφορούν 3D εκτυπώσεις. Οι πελάτες, έτσι, επωφελούνται από την εξαιρετική υποστήριξη και συμβουλευτική που παρέχει η Canon, αλλά και από τις εξής δυνατότητες:

Εισαγωγή σχεδόν κάθε τύπου 3D αρχείου με πλήρη υποστήριξης της αρχικής χρωματικής πληροφορίας, ο έλεγχος της οποίας παραμένει με τα πηγαία δεδομένα.Διόρθωση και προετοιμασία αρχείων, καθώς και αντιμετώπιση προβλημάτων, αλλά και δημιουργία δεδομένων υψηλής ακρίβειας, και συντομεύσεις που βελτιώνουν την εργασία με 3D.Βελτίωση και τροποποίηση δεδομένων, η οποία θέτει υψηλότερα στάνταρ σχεδίασης, χάρη στην προσθήκη λογοτύπων, σειριακών αριθμών και κενών μερών, καθώς και την εφαρμογή υφών και τη δημιουργία δομών πλεγμάτων.Προετοιμασία της πλατφόρμας δόμησης, με τη δημιουργία αντιτύπων των μερών και τον ορθό τους προσανατολισμό.Βέλτιστη εκτύπωση τμημάτων, προβολή τομών, επισήμανση προβλημάτων, αποθήκευση περιβάλλοντος εργασίας και δημιουργία χρήσιμων αναφορών.

Ο Chris Blake, Sales & Marketing Director, 3D Printing – Canon Europe αναφέρει σχετικά: «Οι δημιουργικές και εμπορικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται χάρη στο 3D Printing είναι τεράστιες, και η αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται. Ως εκ τούτου, ψάχνουμε πάντα νέους τρόπους, με τους οποίους θα ενισχύσουμε το παρόν μας χαρτοφυλάκιο και θα προσδώσουμε περισσότερη αξία στους πελάτες μας. Έτσι λοιπόν, είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε πλέον με την Materialise, τηρώντας τη δέσμευσή μας, να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα 3D προϊόντα και λύσεις, αλλά και ασυναγώνιστες υπηρεσίες και τεχνογνωσία».

Ο Lieve Boeykens, Business Line Director 3D Printing Professionals – Materialise, σχολιάζει: «Η Materialise είναι ειδική στη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ του 3D software και των εκτυπωτών, βοηθώντας έτσι τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ένα αξιόπιστο όνομα, όπως η Canon και προσφέρουμε το θεμελιώδες περιβάλλον software για το 3D Printing στις επιχειρήσεις που οραματίζονται να εκτυπώσουν τις τολμηρότερες δημιουργίες και καινοτομίες».

Το Materialise Magics είναι ήδη διαθέσιμο στους πελάτης της Canon στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα