Στην Ελλάδα το βραβείο αριστείας στα Logistics 2016

Η αριστεία στα Logistics σε Ευρωπαϊκό πλαίσιο δόθηκε στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Ζιγλής, Chief Supply Chain & Home Services Officer της Dixons South East Europe – Κωτσόβολος, διακρίθηκε με τον τίτλο του Professional of the Year 2016 στα Ευρωπαϊκά βραβεία Αριστείας στα Logistics

(ELA Logistics Award).

Η αριστεία στα Logistics επιβραβεύεται κάθε χρόνο από τον ELA (European Logistics Association) και φέτος τα βραβεία απονεμήθηκαν στις 14 Απριλίου 2016 στις Βρυξέλλες. Η εξαιρετικά σημαντική διάκριση για τον κλάδο των logistics έρχεται να ακολουθήσει τη βράβευσή του τον Φεβρουάριο, όπου διακρίθηκε με το Βραβείο «Professional of the Year» στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» που διοργάνωσε το «Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος» (ILME), εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό θεσμό.

Μιχάλης Ζιγλής, Chief Supply Chain & Home Services Officer της Dixons South East Europe – Κωτσόβολος

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κριτήρια για τη διάκριση αυτή εξετάζουν τόσο το πλαίσιο της δραστηριότητας του υποψηφίου, όσο και τις προσωπικές του ικανότητες και δεξιότητες ως manager, αποδεικνύοντας έτσι για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της Κωτσόβολος και το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στα Logistics, το οποίο διοργανώνει και απονέμει ο ELA, o οποίος αποτελεί και τον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό οργανισμό με παρουσία και δράσεις σε 30 κράτη, θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στον χώρο των logistics διεθνώς. To ΙLΜΕ, επίσημος εκπρόσωπος του ELA στην Ελλάδα, συμμετέχει κάθε χρόνο στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Αριστείας στα Logistics, αποσκοπώντας στην ανάδειξη της Ελλάδας και του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού της.

Ο κος Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος του ILME και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Τοεις στο ελλαπολαμβισμοτου να κ

Keywords
Τυχαία Θέματα