Πρωτοχρονιά στον ΟΤΕ TV

Το εορταστικό πρόγραμμα στον ΟΤΕ TV συνεχίζεται την Πρωτοχρονιά με ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, νέους κύκλους σειρών και πλούσιο παιδικό πρόγραμμα.


Στα αθλητικά ξεχωρίζουν οι μεταδόσεις από την 3η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που περνάει στη νοκ

άουτ φάση, Κέρκυρα-ΠΑΟΚ, Φωστήρας-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Ατρόμητος και Χανιά-Παναθηναϊκός, ενώ κορυφαίες συναντήσεις από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία θα προβάλουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλη ευκρίνεια τα κανάλια OTE SPORT, όπως Τότεναμ-Τσέλσι, Bαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους-Ίντερ.


Στα κινηματογραφικά κανάλια, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την live τηλεοπτική παραγωγή του κλασικού μιούζικαλ Peter Pan Live! με τους Άλισον Γουίλιαμς και Κρίστοφερ Γουόκεν στο OTE CINEMA 1HD ή το εξαιρετικό animation Η Ταινία Lego, που θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, στο Village Cinema, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Ξεχωρίζουν ακόμη στα κανάλια OTE CINEMA το sci-fi έπος των Τομ Τίκβερ και αδελφών Γουατσόφσκι Cloud Atlas με τους Τομ Χανκς και Χάλι Μπέρι, το all-star Love Actually με τους Κίρα Νάιτλι, Χιου Γκραντ και Λίαμ Νίσον, αλλά και η εμβληματική κωμωδία του Μπλέικ Έντουαρντς Το Πάρτι με τον Πίτερ Σέλερς. Πρεμιέρα κάνουν αυτή την εβδομάδα στο FOX οι νέοι κύκλοι σειρών των σειρών The Americans και Elementary, ενώ η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά μυστηρίου Top of the Lake θα προβληθεί στο OTE CINEMA 1HD με back2back προβολές επεισοδίων.
Οι νέες σειρές Alaskan Bush People, Strangest Weather on Earth, Storm Rider και Eat: The Story of Food κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV.


Στη νοκ άουτ φάση περνάει το Κύπελλο Ελλάδας και οι ομάδες ετοιμάζονται για την τελευταία μάχη πριν τη συμπλήρωση των 8 ζευγαριών που θα οδηγηθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια την 3η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, με τις αναμετρήσεις Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (17.15, OTE SPORT 2HD), Φωστήρας-Ολυμπιακός (19.30, OTE SPORT 2HD), ΑΕΚ-Ατρόμητος (17.15, OTE SPORT 2HD) και Χανιά-Παναθηναϊκός (19.30, OTE SPORT 2HD) να ξεχωρίζουν.


Επίσης, κορυφαίες συναντήσεις από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία περιλαμβάνει το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT αυτή την εβδομάδα. Ανήμερα Πρωτοχρονιάς στην Barclays Premier League ξεχωρίζουν οι αγώνες Σαουθάμπτον-Άρσεναλ (17.00, OTE SPORT 1HD) και Τότεναμ-Τσέλσι (19.30, OTE SPORT 1HD), ενώ δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις περιμένουν τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στην La Liga, καθώς η «βασίλισσα» δοκιμάζεται στην καυτή έδρα της Βαλένθια (Κυριακή 4 Ιανουαρίου, 18.00, OTE SPORT 1HD) και οι «Καταλανοί» αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (Κυριακή 4 Ιανουαρίου, 22.00, OTE SPORT 1HD). Με ντέρμπι αρχίζει το 2015 στο Καμπιονάτο, το αποκαλούμενο «il derby d’Italia» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ, που θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ SPORT 2HD την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, στις 21.45.
Επίσης, στη φάση των 16 περνάει το Κύπελλο Ισπανίας, με τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου (22.00, OTE SPORT 1HD) να ξεχωρίζει.


Το εορταστικό πρόγραμμα στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV συνεχίζεται την Πρωτοχρονιά με θεαματικά μιούζικαλ, πρωτότυπες ταινίες κινουμένων σχεδίων σε πρώτη προβολή, all time classics και νέους κύκλους κορυφαίων σειρών.
Ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο OTE CINEMA 1HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το θεαματικό μιούζικαλ Peter Pan Live!, ζωντανή τηλεοπτική παραγωγή του κλασικού μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ με την Άλισον Γουίλιαμς, τον Κρίστοφερ Γουόκεν και την Μίνι Ντράιβερ (21.00). Τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου στις 22.00 στο κανάλι Village Cinema, θα προβληθεί επίσης σε α’ τηλεοπτική προβολή η ταινία κινουμένων σχεδίων Η Ταινία Lego με τις φωνές των Τσάρλι Ντέι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Γουίλ Φέρελ και Μόργκαν Φρίμαν. Η ταινία, την οποία υπογράφουν οι δημιουργοί του «Βρέχει Κεφτέδες», έχει ψηφιστεί από πολλούς κριτικούς κινηματογράφου ως μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.
Στο πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν επίσης, στο ΟΤΕ CINEMA 1HD το φιλόδοξο sci-fi έπος Cloud Atlas από τον Τομ Τίκβερ και τους αδελφούς Γουατσόφσκι με τους Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι και Χιου Γκραντ σε πολλαπλούς ρόλους (Κυριακή 4 Ιανουαρίου, 21.00), αλλά και το Rocky Balboa με το οποίο κλείνει το αφιέρωμα του ΟΤΕ TV στον Rocky του Σιλβέστερ Σταλόνε (Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, 21.00) και στο OTE CINEMA 2 το all-star Love Actually με τους Κίρα Νάιτλι, Χιου Γκραντ, Λίαμ Νίσον και Έμα Τόμσον (Πέμπτη 1 Ιανουαρίου, 22.00), αλλά και η θρυλική κωμωδία του Μπλέικ Έντουαρντς Το Πάρτι, με τον Πίτερ Σέλερς σε έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους κινηματογραφικούς του ρόλους (Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, 22.00).
Νέοι κύκλοι σειρών κάνουν πρεμιέρα από το νέο έτος στο κανάλι FOX στον OTE TV. To εξαιρετικό The Americans με την Κέρι Ράσελ και τον Μάθιου Ρις στο ρόλο δυο πρακτόρων της Σοβιετικής Ένωσης που ζουν ως παντρεμένο ζευγάρι στην Αμερική επιστρέφει με τον 2ο πολυαναμενόμενο κύκλο τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στις 21.30, ενώ το Elementary με τους Τζόνι Λι Μϊλερ και Λούσι Λιου, που αναβιώνει το μύθο του Σέρλοκ Χολμς, επανέρχεται με τον 3ο κύκλο από την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στις 21.30. Τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά μυστηρίου Top of the Lake με την Ελίζαμπεθ Μος και τον Τόμας Ράιτ θα μπορούν να δουν οι συνδρομητές του OTE TV στις back2back προβολές που προγραμματίζει το OTE CINEMA 1HD. Το 1ο και 2ο επεισόδιο θα προβληθούν την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στις 21.00.


Νέες, ενδιαφέρουσες σειρές ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα από το νέο έτος στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV. Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου στις 21.00 αρχίζει στο Discovery Channel η νέα συναρπαστική σειρά Alaskan Bush People, η οποία παρακολουθεί τη ζωή μίας οικογένειας που ζει μόνη στις απομονωνομένες περιοχές της Αλάσκα. Στο Discovery Science HD κάνουν πρεμιέρα η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Strangest Weather on Earth για τα πιο παράξενα και θεαματικά μετεωρολογικά φαίνομενα του πλανήτη (Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, 22.00) και το Storm Rider που καταγράφει τις μεγαλύτερες καταιγίδες του πλανήτη (Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, 20.20). Το πολυαναμενόμενο Eat: The Story of Food, που κάνει πρεμιέρα στο National Geographic Channel τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στις 21.00, παρουσιάζει την ιστορία του φαγητού και πώς αυτά που τρώμε έχουν επηρεάσει τον ανθρώπινο πολιτισμό.


Το εορταστικό πρόγραμμα στα παιδικά κανάλια του ΟΤΕ TV συνεχίζεται με νέα αφιερώματα και σειρές. Στο Disney Channel μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν τα καλύτερα σόου στο αφιέρωμα Frozen Sing Along την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου από τις 07.30, ενώ στο Nickelodeon τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στις 08.05 αρχίζει η δημοφιλής νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με φορτηγά, Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του.


Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Keywords
οτε tv, Πρωτοχρονιά, οτε, οτε tv, village cinema, premier league, ote tv, discovery channel, national geographic, disney channel, ελλαδα, νοκ, υψηλη, ote, sport, live, cinema, animation, lego, village, τομ, cloud, atlas, love, fox, top, bush, people, weather, earth, storm, food, league, liga, derby, time, rocky, ρις, channel, νέα, science, disney, nickelodeon, ολυμπιακος, παναθηναικος, ΑΕΚ, κεν ρασελ, κερκυρα, ολυμπιακοί αγώνες, ote tv, αθλητικα, εδρα, ισπανια, ιταλια, μπαρτσελονα, ντοκιμαντερ, προγραμμα, ρεαλ, σφαιρα, ταινιες, cinema, earth, lego, nickelodeon, ote, people, sport, star, time, village, weather, αγωνες, αλασκα, αμερικη, αρσεναλ, ατρομητος, δευτερα, εμα, εβδομαδα, ετος, ζωη, ιντερ, κυπελλο, κιρα ναιτλι, κωμωδια, μινι, μιουζικαλ, νοκ, οικογενεια, παιδικα, πεμπτη, ποιοτητα, προγραμματα, ρασελ, ρεαλ μαδριτης, ρις, ρολο, σειρες, σειρα, σοου, τοτεναμ, τριτη, τσελσι, τομ, υψηλη, φορτηγα, φωστηρας, χρυση, καμπιονατο, ψηφιακα καναλια, animation, atlas, bush, channel, cloud, derby, disney, disney channel, discovery channel, love, food, φιλοι, fox, league, liga, national geographic, ομαδες, premier league, rocky, science, top, village cinema, ζευγαρι, storm
Τυχαία Θέματα