Πρωτιά για την Canon

Πρώτη θέση και ανοδική πορεία για την Canon στις πολυλειτουργικές συσκευές γραφείου το 3ο τρίμηνο του 2013.


Η Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος του τομέα Business Imaging and Professional Print της Canon στην Ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κατάκτηση της πρώτης θέσης για το 3ο τρίμηνο του 2013 στο σύνολο

των πολυλειτουργικών μηχανημάτων γραφείου (MFD), A/M και εγχρώμων, με μερίδιο αγοράς 24,5 %, επιτυγχάνοντας αύξηση πωλήσεων 71% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Σε επίπεδο έτους, με συμπληρωμένο και το τρίτο τρίμηνο του 2013, οι πωλήσεις σε τεμάχια σημειώνουν αύξηση 43% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2012, βάσει των στοιχείων που ανακοίνωσε η InfoSource.


Πέρα από την πρώτη θέση στο σύνολο για το τρίτο τρίμηνο του έτους, η Intersys με την Canon κατέκτησαν επίσης την πρώτη θέση στα Α4 MFDs, Α/Μ και έγχρωμα, με μερίδιο αγοράς 24,3%, την πρώτη θέση στα Office Α/Μ Α4 MFDs, με μερίδιο αγοράς 33,3%, την πρώτη θέση στα Office Α/Μ Α3 MFDs, με μερίδιο αγοράς 27,7% και φυσικά την πρώτη θέση στο σύνολο των Office Α/Μ MFDs με μερίδιο αγοράς 29,9%.


Θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτά τα αποτελέσματα, συνδυάζονται με αυξήσεις πωλήσεων σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες, που ξεκινούν από 34% και φτάνουν μέχρι 67%, συγκριτικά με το 2012, ενώ στα έγχρωμα MFDs έχει επιτευχθεί υπερδιπλασιασμός πωλήσεων σε όλες τις κατηγορίες!


Ο κ. Γεράσιμος Βασιλόπουλος, Εμπορικός Δ/ντής του τομέα Business Imaging and Professional Print της Intersys δήλωσε σχετικά: «Η κατάκτηση της πρώτης θέσης για ακόμη μία φορά και η μεγάλη αύξηση πωλήσεων, αποτελούν επιβεβαίωση των προσπαθειών μας και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Παρότι βρισκόμαστε στο δυσκολότερο σημείο της οικονομικής κρίσης, η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στην εταιρία μας και τα προϊόντα της Canon αποτελούν την μεγαλύτερη επιβράβευσή μας».


Keywords
Τυχαία Θέματα