Προσφορές «1+1 δώρο» αποκλειστικά στα Public

Από τις 16 Νοεμβρίου, με το The Entertainer, η Αθήνα αλλάζει τον τρόπο που διασκεδάζει χάρη στο κορυφαίο πρόγραμμα προσφορών «1+1 δώρο» του Public .

Τα καταστήματα Public επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων τους και συνεργάζονται με την εταιρεία

The Entertainer προσφέροντας ακόμα περισσότερα στους επισκέπτες τους: Μια νέα και αποκλειστική συνεργασία που διπλασιάζει την αξία των χρημάτων σου, προσφέροντας σου 1+1 δώρο σε περισσότερες από 850+ επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, σε περιμένει από τις 16 Νοεμβρίου στα καταστήματα Public της Αττικής! Για κάθε μία προσφορά που επιλέγεις θα έχεις άλλη μια δώρο!

Το The Entertainer, έρχεται από τις 16 Νοεμβρίου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα σε μια εποχή που η διασκέδαση αποτελεί πολλές φορές πολυτέλεια, επιδιώκοντας να βελτιώσει την ποιότητα, αλλά και τη συχνότητα της διασκέδασης του Έλληνα! Με το The Entertainer ο χρήστης εξοικονομεί μέχρι 60,000€ από μια πληθώρα 850+ εξαιρετικής ποιότητας Προσφορών ‘1+1 Δώρο’ στην εστίαση, ψυχαγωγία, αναψυχή, ομορφιά, ευεξία και τόσα άλλα στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο.

Το The Entertainer ξεκινά από την Αθήνα και γρήγορα θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διατίθεται από τις 16 Νοεμβρίου σε έντυπη μορφή (Βιβλίο) αποκλειστικά στα 16 καταστήματα Public της Αττικής στην τιμή των 39€ αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του πολυβραβευμένου The Entertainer Αpp.

Τα Public, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, αποδεικνύουν πως είναι ένα πολύ αγαπητό και ευέλικτο brand που επενδύει σε συνεργασίες με εταιρείες που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Την αποκλειστική συνεργασία ανακοίνωσαν τα στελέχη της The Entertainer και ο Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Τεχνολογίας και Υπηρεσιών των Public, Γιάννης Σίμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα