Πράσινες ενεργειακές λύσεις από τη Huawei

H Huawei παρουσίασε «Πράσινες Ενεργειακές Λύσεις» υψηλής απόδωσης στον τομέα της πληροφορικής και της επικοινωνιακής τεχνολογίας στο Συνέδριο INTELEC.

Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιακής τεχνολογίας (ICT) παγκοσμίως, παρουσίασε μία σειρά από «Πράσινες Ενεργειακές Λύσεις» υψηλής απόδοσης, στον τομέα της Πληροφορικής και της επικοινωνιακής τεχνολογίας, στο πλαίσιο του διεθνούς Συνεδρίου INTELEC

2011. Οι λύσεις αυτές έχουν ως στόχο οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας και της επικοινωνιακής τεχνολογίας να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και να ενισχύσουν την κατανόηση τους στα ενεργειακά δίκτυα.
Ως κύριος χορηγός του Συνεδρίου INTELEC 2011, η Huawei παρουσίασε λύσεις για μια σειρά από περιπτώσεις, όπως PowerCube λύσεις σε εκτός δικτύου περιοχές, οι οποίες μπορούν να εξοικονομήσουν καύσιμα, σε ποσοστό άνω του 50%, με τις νέες τεχνολογίες καθώς επίσης και υψηλής απόδοσης ενεργειακές λύσεις σε ηλεκτροδοτημένες περιοχές που μπορεί να αποφέρουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας με την υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογιών. Οι συγκεκριμένες προηγμένες λύσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων διεθνώς.


Ο κ. Dick Vleeskruijer, Πρόεδρος του Συνεδρίου INTELEC 2011, δήλωσε: «με υψηλή απόδοση, υψηλή πυκνότητα και έξυπνες ενεργειακές λύσεις θα οικοδομήσουμε μία στερεή βάση για το μετασχηματισμό (εξέλιξη) του τομέα πληροφορικής και επικοινωνιακής τεχνολογίας. Περιμένουμε η Huawei, ως μία κορυφαία εταιρία παροχής επικοινωνιακών λύσεων, να συνεργαστεί με τους παρόχους στη βιομηχανία τηλεπικοινωνιακής ενέργειας και να αναπτύξουν καλύτερες E2E λύσεις».


Ο κ. Yue Chen, Αντιπρόεδρος της Huawei Energy & Infrastructure Product Line, κλήθηκε να εκφωνήσει την εναρκτήρια ομιλία κατά την οποία δήλωσε: «Η Huawei έχει επιτύχει υψηλή απόδοση στη μετατροπή (αξιοποίηση) και χρήση της ενέργειας, με την ενσωμάτωση τεχνολογιών ελέγχου πληροφοριών στο δίκτυο και των ενεργειακών συστημάτων στον τομέα της βιομηχανίας, η οποία ανοίγει ένα νέο δρόμο στην εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση των εκπομπών στον τομέα της επικοινωνιακής τεχνολογίας. Η ομιλία του κου Yue Chen εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από τους συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το Συνέδριο.


Yue Chen, Αντιπρόεδρος της Huawei Energy & Infrastructure Product Line

Keywords
Τυχαία Θέματα