Πλούσιο το Apple WWDC

Νέα προηγμένα λειτουργικά συστήματα για όλες τις συσκευές ανακοίνωσε η Apple στο WWDC 2016.

To iOS 10 είναι η σημαντικότερη αναβάθμιση που έχει γίνει ποτέ στο πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο. Η εφαρμογή Μηνύματα επανασχεδιάστηκε και προσφέρει έναν ακόμα πιο εκφραστικό τρόπο να επικοινωνείς με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Επιπλέον, δίνονται περισσότερες δυνατότητες σε όλες τις προεγκατεστημένες

εφαρμογές όπως οι Χάρτες, οι Φωτογραφίες και το Apple Music. “Το iOS 10 είναι η σημαντικότερη αναβάθμιση που έγινε ποτέ, παρέχοντας ευχάριστους νέους τρόπους έκφρασης με τα Μηνύματα, μια προεγκατεστημένη εφαρμογή για το αυτοματοποιημένο σπίτι και όμορφες επανασχεδιασμένες εφαρμογές που είναι πιο έξυπνες και πιο ισχυρές, κάνοντας όλα όσα αγαπάς στο iPhone και το iPad σου ακόμη καλύτερα.” είπε ο Craig Federighi, αντιπρόεδρος Software Engineering της Apple.

To macOS Sierra, είναι το νέο λειτουργικό των υπολογιστών Mac με νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το Mac ακόμα πιο έξυπνο και λειτουργικό, με εμπλουτισμένες εφαρμογές, όπως οι Φωτογραφίες και το iCloud, ενώ το Siri γίνεται διαθέσιμο και στους υπολογιστές. Επιπλέον, η Apple θα δώσει πρόσβαση στους προγραμματιστές σε αρκετές εφαρμογές, όπως το Siri και τα Μηνύματα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερες εφαρμογές, που θα ενισχύσουν την εμπειρία των χρηστών.

Το Apple Watch θα έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση με τις δυνατότητες που του δίνει το watchOS 3, όπως ενισχυμένη πλοήγηση από το Dock, νέες εφαρμογές υγείας και γυμναστικής καθώς και το Breath app, μια εφαρμογή σχεδιασμένη να βοηθάει την καθημερινότητα μας προσφέροντας λίγα λεπτά χαλάρωσης μέσα στη μέρα.

Τέλος, δημιουργήθηκε η μοναδική εφαρμογή Swift Playgrounds για το iPad με σκοπό να εμπνεύσει και να βοηθήσει τους μαθητές σε όλο το κόσμο να μάθουν προγραμματισμό μέσω της Swift, της απλουστευμένης γλώσσας προγραμματισμού που δημιούργησε η Apple που γίνεται υπό τη μορφή παιχνιδιών.

Τα νέα λειτουργικά συστήματα καθώς και η Swift Playgrounds θα είναι διαθέσιμα από το φθινόπωρο, εντελώς δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα