Πέντε sites για χριστουγεννιάτικες κάρτες!

Πολλοί από εμάς δίνουμε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες. Ορισμένοι το συνδυάζουν με μία γενικότερη πράξη αγάπης και καλοσύνης αφού προμηθεύονται κάρτες, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων ενισχύουν οργανώσεις όπως η UNICEF και Το Χαμόγελο του Παιδιού. Για όλους τους υπόλοιπους όμως, γιατί φέτος να μην επιμεληθείτε οι ίδιοι τις κάρτες σας, online; Μέσα από τα sites που σας προτείνουμε, θα τις σχεδιάσετε οι ίδιοι και μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα

να τις παραλάβετε στον χώρο σας, τυπωμένες και έτοιμες, σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές –σε διαφορετική περίπτωση θα τις στείλετε ψηφιακά.

Για πάμε να δούμε τι έχουμε βρει για ‘σας…

Punchbowl

To Punchbowl είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα ψηφιακών καρτών (e-cards). Προσφέρει κάρτες με κίνηση ανοίγματος φακέλου (το καλύτερο!) τον οποίο φάκελο μπορείτε να προσαρμόσετε οι ίδιοι. Δεν διαθέτει αυτές τις κιτς «χαριτωμενιές» όπως χιόνι που πέφτει στην οθόνη ή τα «τζινγκλμπέλς» αλλά το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση επαγγελματικό και προσεγμένο. Για εσάς που δεν θέλετε να ξοδευτείτε, υπάρχουν αρκετές δωρεάν επιλογές, ενώ ακόμα κι αν το μπάτζετ σας είναι περιορισμένο, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε κάτι. Σημειώστε ότι για να παραμετροποιήσετε τις κάρτες σας με φωτογραφίες και άλλα τέτοια καλούδια, θα χρειαστείτε συνδρομή η οποία όμως ξεκινά από το αστείο ποσό του $1,5/μήνα.

Shutterfly

Αν πρόκειται να προτιμήσετε τις κλασσικές, τυπωμένες κάρτες, αυτές στο χαρτί ντε, τότε γιατί να μην εμπιστευθείτε μία από τις μεγαλύτερες βάσεις φωτογραφιών στο διαδίκτυο; Το Shutterfly σας παρέχει χιλιάδες (στην κυριολεξία) επιλογές για να στήσετε τη δικιά σας κάρτα ή να επιλέξετε μία έτοιμη. Επιπλέον, αν αγοράσετε πολλές κάρτες του ίδιου σχεδίου, θα τις πάρετε και σε καλύτερη τιμή, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να διαλέξετε αυτή που σας εκφράζει περισσότερο και να προχωρήσετε στην αγορά της. Προσέξτε μόνο να βιαστείτε, για να την έχετε στην ώρα της –οριακά προλαβαίνετε!

Paperless Post

Ακόμα μία εξαίρετη επιλογή για e-cards, το Paperless Post προσφέρει τις υπηρεσίες του επί πληρωμή. Αν αναρωτιέστε βέβαια γιατί να πληρώσετε για μία ψηφιακή κάρτα (aka αέρα κοπανιστό), να σας πληροφορήσουμε ότι παίρνετε πλήθος επιλογών παραμετροποίησης που σε κάθε περίπτωση συμβάλλουν σε ένα κορυφαίας και μοναδικής αισθητικής αποτέλεσμα. Επιλέγετε γραμματοσειρές, χρώματα, φωτογραφίες, τύπο, τα πάντα! Οι κάρτες από την άλλη δεν τιμώνται ακριβά: με $1 μπορείτε να φτιάξετε εξαιρετικές δημιουργίες και να τις στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θυμίζοντάς τους πως προστατεύετε κι εσείς, από το δικό σας μετερίζι, το περιβάλλον, «διώχνοντας» το χαρτί απ’ τη ζωή σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα