Πασχαλινά «Juicy» δώρα στα Golden-i

Το Πάσχα πλησιάζει και τα καταστήματα Golden-i στην Αθήνα στο Golden Hall και στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο Mediterranean Cosmos, χαρίζουν πολύτιμα δώρα.


Όσοι

λοιπόν επισκεφθούν τα καταστήματα και πραγματοποιήσουν μέχρι και 4 Μαΐου αγορές προϊόντων iPad με οθόνη Retina ή ΜacBook, παίρνουν μαζί ΔΩΡΟ μία πολύ όμορφη και trendy θήκη Juicy Couture!


Στα καταστήματα Golden-i, βρίσκει κανείς μία μεγάλη ποικιλία από υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ Apple (Mac, iPad, iPod και iPhone) καθώς και τρίτων κατασκευαστών, ενώ μπορεί να δει σε demo όλα τα προϊόντα Apple αλλά και τα αξεσουάρ και ειδικές θήκες που προστατεύουν τα πολύτιμα προϊόντα που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και εκπληκτική σχεδίαση. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν μάλιστα και εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια χρήσης των συσκευών αλλά και των εφαρμογών.


Οι παροχές των Golden-i όμως δεν σταματούν εδώ. Επισκεπτόμενοι ένα κατάστημα, επωφελείστε από τις μεγάλες προσφορές και τις ευκολίες πληρωμής, με δυνατότητα απόκτησης προϊόντων μέσω πιστωτικής κάρτας και αποπληρωμή σε άτοκες δόσεις. Αν μάλιστα είστε ήδη ή θέλετε να γίνετε μέλος του Gold Club, απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια καθώς και έκπτωση 5% για όλες τις αγορές σε όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών από τα καταστήματα Golden-i, ενώ βρίσκεστε πάντα σε προτεραιότητα όσον αφορά στην αγορά των νέων προϊόντων που είναι σε αναμονή. Εκπτώσεις όμως γίνονται και για τους φοιτητές και σπουδαστές που θα επισκεφθούν τα Golden-i για τις αγορές τους, όχι μόνο τώρα που είναι η Πασχαλινή περίοδος, αλλά σε μόνιμη βάση.


Το άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό που αποτελείται από έμπειρους χρήστες των προϊόντων της Apple, πραγματοποιεί σε όσους ενδιαφέρονται, επίδειξη των δυνατοτήτων των προϊόντων, παρουσιάζοντάς τα σε πλήρη λειτουργία.


Να σημειώσουμε ότι το Golden-i Θεσσαλονίκης στο Mediterranean Cosmos, είναι τo μοναδικό πιστοποιημένο σημείο παροχής κάθε είδους τεχνικής υποστήριξης (service) σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα ως Apple Authorized Service Provider για τα προϊόντα της Apple (εκτός iPhone). Μέσω των εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων τεχνικών συμβούλων τους, παρέχουν τόσο τεχνικές συμβουλές στους χρήστες των προϊόντων Apple, όσο και υπηρεσίες ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης που αφορούν στο hardware με χρόνο απόκρισης μία μόνο εργάσιμη ημέρα, προσδίδοντας τους υψηλότερους δείκτες ικανοποίησης πελατών!


Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i και το θαυμαστό κόσμο των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, είναι διαθέσιμες ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα