Οθόνες LG στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Συνεργασία μεταξύ της LG και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την παροχή εξοπλισμού με Επαγγελματικές Οθόνες για τις ανάγκες των επισκεπτών των Κρατικών Αερολιμένων.


Η LG Electronics Ελλάς (LG), εξόπλισε 11 Αεροδρόμια της Yπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με 220 Επαγγελματικές οθόνες για τις ανάγκες των επισκεπτών των Κρατικών Αερολιμένων ανά την Ελλάδα.


Αναλυτικότερα, η LG σύναψε συνεργασία

με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για την παροχή 80 οθονών M3204CCBA και 140 οθονών από την premium σειρά της LG 32VS10MS, οι οποίες καλύπτουν τις προδιαγραφές και τις ανάγκες λειτουργίας των Κρατικών Αερολιμένων της Πολιτικής Αεροπορίας.


Οι οθόνες της LG αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή με μία σειρά λειτουργιών και χαρακτηριστικών, όπως η κομψή σχεδίαση, οι εντυπωσιακές λειτουργίες που προσφέρουν ευελιξία, η εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου καθώς και η εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.


Πιο συγκεκριμένα, η επαγγελματική οθόνη M3204CCBA 32 ιντσών προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου, ενώ η πιστοποίηση Energy Star αποτελεί εγγύηση εξοικονόμησης ενέργειας. Η επαγγελματική οθόνη 32VS10MS αποτελεί την επιτομή των πάνελ ψηφιακής σήμανσης (digital signage panels), καθώς προσφέρει κορυφαία ποιότητα θέασης (ανάλυση WXGA) και μια σειρά από χαρακτηριστικά που την τοποθετούν στην κορυφή της ευχρηστίας και της λειτουργικότητας. Χάρη στο αποκλειστικό από την LG PD Panel, η οθόνη λειτουργεί αδιάκοπα κάτω από δύσκολες συνθήκες, εξαλείφοντας το ενδεχόμενο για οποιαδήποτε βλάβη ή αστάθεια. Η συμβατότητα με την τεχνολογία LG Super Sign αποτελεί μια καινοτομία της LG που εξασφαλίζει ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» αναγκών επικοινωνίας και σήμανσης.


Τόσο η M3204CCBA όσο και η 32VS10MS προσφέρουν υψηλή συνδεσιμότητα, επιτρέποντας τη δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συμβατές ψηφιακές συσκευές πολυμέσων, ενώ η πληθώρα εισόδων προσφέρει τη δυνατότητα προβολής πολλαπλών σημάτων από τις οθόνες.


Keywords
Τυχαία Θέματα